Νίκος Ελευθερόγλου: Από τους Πολάκηδες, στους Γκλέτσους και στους Αθανασίου

2023/03/26 at 10:03 ΠΜ 26/03/2023 newsroomΤελικά εκεί στην Κουμουνδούρου ένα…κεφάλι κόβεις δεκάδες άλλοι βγαίνουν. Και φοβάμαι ότι το φαινόμενο …λερναίας ύδρας θα συνεχίζει να είναι το κυρίαρχο στο ΣΥΡΙΖΑ. Διότι όταν ακόμη και ο Νάσος Αθανασίου, γίνεται….Πολάκης τότε τα πράγματα δεν προμηνύουν κάτι καλό. Δυστυχώς η μετάβασή του από τη δημοσιογραφία και από εκεί στο ΠΑΣΟΚ και στον ΣΥΡΙΖΑ μετάλλαξε, έναν συνάδελφο που αν μη τι άλλο είχε γράψει τη δική του ιστορία στον χώρο των ΜΜΕ.

Και είναι λυπηρό η αγωνία για μια θέση στο Κοινοβούλιο να αποκτάς νοοτροπία κανίβαλου. Και είναι ακόμη πιο λυπηρό όταν ο κανίβαλος δεν είναι ο Γκλέτσος, αλλά ένας δημοσιογράφος που αν μη τι άλλο δεν το είχε ανάγκη.

Η κατάντια είναι μεγάλη για όλους. Από τη μια ο ένας με το…γιαούρτι που θα έριχνε στον πρωθυπουργό και οι απειλές ότι θα δείρει δημοσιογράφους και από την άλλη ο δημοσιογράφος που τρέχει να μαζέψει τα…αμάζευτα, δείχνουν που το πάει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και εάν ο Αλέξης Τσίπρας δεν τους μαζέψει αναρωτιέμαι τι άλλο θα γίνει. Διότι τέτοιο φαρμάκι διχασμού και τραμπουκισμού είχαμε να δούμε από τα πρώτα χρόνια του Μνημονίου.

Τότε που κυνηγούσαν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ από γωνία σε γωνία, αυτοί που σήμερα τους θέλουν κυβερνητικούς εταίρους.

Και αντί ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν πρόκειται ποτέ να συνεργαστεί με αυτούς που τους έβριζαν και τους κυνηγούσαν συνεχίζει να φλερτάρει με την Κουμουνδούρου, σαν να μην συνέβησαν ποτέ τα γεγονότα του 2010 και εντεύθεν.

Σαν να μην έκτιζαν καριέρες με κρεμάλες και άλλα τινά στις πλατείες με τα λαικά δικαστήρια. Αλλά βλέπεις όλα αυτά ξεχάστηκαν μπροστά στο μένος εναντίον της δεξιάς και του Μητσοτάκη.

Τα φαινόμενα δυστυχώς πληθαίνουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει την κανονικότητα. Θα προτιμούσε να έχουμε γίνει Γαλλία. Οσο δεν το καταφέρνει δυστυχώς κάνει κάτι χειρότερο. Σπέρνει το δηλητήριο και το μίσος στην κοινωνία.

Είναι κρίμα ο Πρόεδρός του να αφήνει να συνεχίζεται αυτός ο διχασμός. Δεν χρειάζεται ο τόπος άλλη βία, άλλους Πολάκηδες και Αθανασίου και Γκλέτσους. Σταματήστε αυτήν την τακτική. Εαν θέλετε να κερδίσετε τις εκλογές, κερδίστε με επιχειρήματα και όχι με δηλητήριο. Φτάνει πια. Δεν μπορείτε να πάρετε ρεβάνς για τον εμφύλιο με έναν νέο εμφύλιο…