Ο Ρουσσόπουλος καίει την υποψηφιότητα Καραμανλή!

2023/03/08 at 12:01 ΜΜ 08/03/2023 newsroomΜια …βόμβα κατά του Κώστα Αχ. Καραμανλή έριξε ο βουλευτής της ΝΔ Θ. Ρουσσόπουλος. Και αυτό γιατί φέροντας ως παράδειγμα τον εαυτό του εξέφρασε την άποψη ότι ο Κώστας Καραμανλής δεν θα πρέπει να είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, ρωτήθηκε για το εάν ένα μέρος της πρακτικής ανάληψης πολιτικής ευθύνης θα ήταν και το να μην είναι υποψήφιος ο παραιτηθείς υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, με τον Θοδωρή Ρουσόπουλο να απαντά: «Δεν θα του πω εγώ τι θα κάνει. Ο κόσμος πάντοτε είναι ο υπέρτατος κριτής. Θα σας πω ότι το 2008 όταν κατηγορήθηκα αδίκως για ένα σκάνδαλο, για το οποίο με αθώωσε το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ, 30 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, εγώ είπα το 2009 στον Κώστα Καραμανλή ότι δεν θα είμαι υποψήφιος. Θα ήταν όμως, μια κατάσταση που δεν θα μπορούσα να την παλέψω. Γιατί όπως είπα και τότε υπάρχουν στιγμές στην πολιτική που κραυγάζεις και δεν σε ακούει κανένας και στιγμές που ψιθυρίζεις και σε ακούνε όλοι. Αυτή τη στιγμή μπορεί να είναι απ’ αυτές που κραυγάζεις, αλλά δεν ακούει κανένας. Όσα δίκια και να έχεις δεν υπάρχει περίπτωση να σου αναγνωριστεί ένα δίκιο. Ας υποθέσουμε ότι ο Κώστας Καραμανλής τα έχει κάνει όλα τέλεια. Τα φώτα, όμως, έχουν στραφεί όχι αδίκως στην κυβέρνηση και τον Κώστα Καραμανλή».

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είπε, επίσης, ότι δεν τόλμησε να πάει στην κηδεία σιδηροδρομικού υπαλλήλου που βρήκε τραγικό θάνατο στο δυστύχημα των Τεμπών, αν και με τον πατέρα του ήταν συμμαθητές και φίλοι.

«Θέλοντας να είμαι απολύτως ειλικρινής εχθές δεν τόλμησα να πάω στην κηδεία του παιδιού ενός συμμαθητή μου στην Καισαριανή ένα παιδί που σκοτώθηκε στα 29 του χρόνια. Διότι αντιλαμβάνομαι ότι εκείνη την ώρα το πολιτικό σύστημα και δη τα κόμματα που έχουν κυβερνήσει στα μάτια των πολιτών είναι οι απόλυτα υπεύθυνοι. Υπάρχει ευθύνη σίγουρα. Δεν θα ένοιωθε ο καθένας ότι προκαλεί ένας πολιτικός που βρίσκεται εκεί; Ο πολιτικός καλώς ή κακώς σήμερα αντιπροσωπεύει στα μάτια πολλών πολιτών το απόλυτο κακό και ειδικά εάν εκπροσωπεί κόμματα που έχουν κυβερνήσει».