Οικονόμου: 17 μέρες ήταν αρκετές για να επιστρέψει ο Πολακισμός

2023/03/18 at 7:14 ΜΜ 18/03/2023 newsroomΟ κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σχολίασε δηκτικά τη σημερινή (18.03.2023) δήλωση του Αλέξη Τσίπρα περί «γενναίας αυτοκριτικής», αναφερόμενος στην επιστολή του Παύλου Πολάκη, καθώς και τα περί επανεξέτασης του ζητήματος.

«17 μέρες ήταν αρκετές για να επιστρέψει ο “πολακισμός” (προς το παρόν) στη ρητορική, το ύφος, το περιεχόμενο και τα λόγια του κ. Τσίπρα ακόμη και για μια τέτοια τραγωδία. Με ψέματα και λαϊκισμό, με συκοφαντίες και ανακρίβειες», είπε ο Γιάννης Οικονόμου, σχολιάζοντας τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα για το θέμα του Παύλου Πολάκη.

«Από εκείνους που πορεύονται αγκαλιά με το βαθύ κράτος του παλαιοσυνδικαλισμού και αντιδρούν σε κάθε προσπάθεια μεταρρύθμισης και αξιολόγησης, δεν περιμένουμε τίποτα διαφορετικό από το “φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ”.

Απέναντι στην άχαρη αντιπαράθεση για ένα τραγικό γεγονός που αμετανόητα επιδιώκουν, εμείς επιμένουμε: καμία συγκάλυψη, ασφαλής επανεκκίνηση των τρένων, ανασυγκρότηση των σιδηροδρόμων», κατέληξε ο κ. Οικονόμου.