Σοκ – πέθανε γνωστός δημοσιογράφος

2023/03/07 at 12:48 ΜΜ 07/03/2023 newsroomΠέθανε, από την ασθένεια που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα ο δημοσιογράφος Δημήτρης Παπακωνσταντίνου.

Άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Δευτέρας σκορπίζοντας τη θλίψη σε όσους τον γνώριζαν και είχαν τη τύχη να συνεργαστούν μαζί του.

Έχοντας βαθιά εμπειρία στο οικονομικό ρεπορτάζ και όχι μόνο, ο Δημήτρης τα τελευταία χρόνια είχε αναλάβει τη διεύθυνση του Insider.gr και νωρίτερα τη θέση του διευθυντή στο Capital.gr και στην εφημερίδα «Κεφάλαιο».

Προηγουμένως και επί σειρά ετών διατέλεσε βασικός συντελεστής της εφημερίδας «Αξία» και εκ των συνιδρυτών της, ενώ εργάστηκε στην οικονομική εφημερίδα «Κέρδος», στο ραδιοφωνικό σταθμό «FLASH» καθώς και στην Ελληνική Ραδιοφωνία.

Στη διάρκεια του επαγγελματικού του βίου ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου συνεργάστηκε με πληθώρα δημοσιογράφων και εργαζόμενων σε εκδοτικές επιχειρήσεις και έχαιρε του σεβασμού και της εκτίμησης των συναδέλφων του αλλά και της οικονομικής και επιχειρηματικής κοινότητας.

Διακρίθηκε για την εργατικότητα, τη δοτικότητα και την επαγγελματική του ακεραιότητα, μεταξύ των πολλών χαρισμάτων που διέθετε. Συνέβαλε στη δημιουργία ενημερωτικών μέσων που αποτέλεσαν σημείο αναφοράς για το κοινό και το δημοσιογραφικό κλάδο, ενώ κατά το χρόνο που κατείχε διευθυντικές θέσεις γνώρισε σημαντικές δημοσιογραφικές και εκδοτικές επιτυχίες.

Ο Όμιλος «Πρώτο Θέμα» εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Παπακωνσταντίνου.