Άνω Λιόσια: Αγέλη σκυλιών κατασπάραξε 68χρονη το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου

2023/04/15 at 6:38 ΜΜ 15/04/2023 newsroom

Απερίγραπτης φρίκης σκηνές εκτυλίχθηκαν το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου στα Άνω Λιόσια όταν μια αγέλη σκυλιών επιτέθηκε και τελικά σκότωσε μια άτυχη γυναίκα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε σε μάντρα σκραπ (σκραπατζίδικο) και συγκεκριμένα σε χωράφι στο οποίο στεγάζεται η επιχείρηση επί της λεωφόρου ΝΑΤΟ.

Ουδείς είχε αντιληφθεί τι συνέβη, όταν γύρω στις 11:30 η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο χωράφι. Σύντομα όμως αποκαλύφθηκαν τα φρικιαστικά γεγονότα και ο ιδιοκτήτης της μάντρας συνελήφθη.

Για ανθρωποκτονία εξ αμελείας κατηγορείται ο ιδιοκτήτης -Στον δήμο τα σκυλιά

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα φιλοξενούνταν από  έναν 70χρονο φύλακα της επιχείρησης, στο τροχόσπιτο που διαμένει εντός των ορίων του σκραπατζίδικου. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες τα επτά σκυλιά επιτέθηκαν στη γυναίκα με συνέπεια να υποστεί σοβαρότατα τραύματα και τελικά να αφήσει την τελευταία της πνοή στο σημείο.

Αστυνομικοί της ασφάλειας που μετέβησαν στην περιοχή συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ’ αμελείας, ενώ τα σκυλιά παρελήφθησαν από άτομα της αρμόδια υπηρεσίας του δήμου.

iefimerida.gr