O Κώστας Κατσαφάδος για τη δημιουργία Περιφερειακού Ιατρείου Τροιζήνος

2023/04/11 at 1:37 ΜΜ 11/04/2023 newsroomΗ 2η Υ.ΠΕ. Πειραιώς και Αιγαίου εισηγήθηκε τη σύσταση Περιφερειακού Ιατρείου (Π.Ι.), με έδρα την κοινότητα Τροιζήνος της Δημοτικής Ενότητας Τροιζήνος, του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων, ως αποκεντρωμένης μονάδας του Κ.Υ. Γαλατά, το οποίο θα εξυπηρετεί την περιοχή της έδρας του.

Το ως άνω Περιφερειακό Ιατρείο,  θα λειτουργήσει στο Δημοτικό Κατάστημα Τροιζήνος σε δωρεάν παραχωρούμενο, από το Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων, χώρο.

Το Π.Ι. θα στελεχωθεί μέσω προκήρυξης θέσης ιατρού υπόχρεου υπηρεσίας υπαίθρου, το κόστος μισθοδοσίας του οποίου ανέρχεται στις είκοσι τέσσερις χιλιάδες διακόσια ευρώ (24.200,00 €) περίπου ετησίως.

Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, βουλευτής ΝΔ  Α’ Πειραιά και Νήσων κ. Κώστας Κατσαφάδος σε δήλωσή του τόνισε:

«Για άλλη μια φορά κάνουμε τη δέσμευσή μας πράξη. Λύνουμε ένα πρόβλημα που απασχολούσε τους συμπολίτες μας στην Τροιζήνα και φυσικά με την βοήθεια του Δημάρχου, αλλά και της 2ης Υ.ΠΕ. και του Υπουργείου Υγείας, τους οποίους και ευχαριστώ. Στηρίζουμε με πράξεις τη δημόσια υγεία. Θέλω να πιστεύω ότι οι διαδικασίες θα τρέξουν άμεσα και σύντομα θα λειτουργήσει το Περιφερειακό Ιατρείο με έδρα την Τροιζήνα.»