Το…καρφί του Αδώνιδος στον Πολάκη

2023/04/08 at 2:19 ΜΜ 06/04/2023 newsroomΗ κόντρα μέσω αναρτήσεων στα social media ανάμεσα στον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και τον Παύλο Πολάκη συνεχίζεται, σχετικά με την αντιπαράθεση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ και του δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μετά από εμφάνισή του τις προηγούμενες ημέρες στο κανάλι «Kontra» και τα όσα ανέφερε εκεί σχετικά με το λόγο της επίθεσης του Παύλου Πολάκη στον Νίκο Χατζηνικολάου και όχι στον άλλο εκδότη του ομίλου Real Ανδρέα Κουρή, (δείτε εδώ) σχολίασε ότι «αγνοείται η τύχη του Παύλου Πολάκη».

Συγκεκριμένα o Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε: «Μετά από αυτή μου την παρέμβαση στο Kontra Channel προχθές στην εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη αγνοείται η τύχη του Παύλου Πολάκη, δεν έχει γράψει ούτε μία απάντηση αυτό ο «γενναίος»….μα τί έγινε; Δεν ήξερε ότι έγραφε ανοησίες τελικά; Τα λέω απλά για να καταλάβετε πόσο ανεύθυνοι και κακοί άνθρωποι είναι. Δεν συμπαθούν τον Νίκο Χατζηνικολάου και ήθελαν να τον καταστρέψουν γί´αυτό έβαλαν τον Πολάκη να κάνει όλο αυτό το αίσχος. Ωραίο το βίντεο όπως το παρουσίασαν πάντως τα Παραπολιτικά».