ΑΕΚ: Ισόβιος αποκλεισμός σε αυτόν που πέταξε τη φωτοβολίδα στο ματς φιέστα -«Δεν θα μπει ποτέ ξανά στο γήπεδο»

2023/05/17 at 6:57 ΜΜ 17/05/2023 newsroomΑνεγκέφαλος οπαδός λίγο έλειψε να προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη σε άλλους οπαδούς της ΑΕΚ που βρίσκονταν στο απέναντι πέταλο από εκείνο από το οποίο εκτόξευσε φωτοβολίδα ευθείας βολής. Τον βρήκαν και του κόβουν για πάντα το γήπεδο.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εντόπισε τον ανεκδιήγητο οπαδό, ο οποίος στο 80ό λεπτό της αναμέτρησης-γιορτής με τον Βόλο έριξε φωτοβολίδα ευθείας βολής, η οποία σταμάτησε στο απέναντι πέταλο και, ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε κάποιος άλλος οπαδός.

Η Ενωση με ανακοίνωσή της γνωστοποιεί ότι ο οπαδός ταυτοποιήθηκε, του απαγορεύθηκε διά παντός να ξαναμπεί στην Opap Arena, ενώ ενημερώθηκε σχετικά και η υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας της ΕΛ.ΑΣ. Παράλληλα, η ΠΑΕ επιρρίπτει ευθύνες και στην εταιρεία security.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ξεκαθαρίζει πως το απαράδεκτο περιστατικό με τη ρίψη φωτοβολίδας στον αγώνα με τον Βόλο αντιμετωπίζεται με τον τρόπο που πρέπει.

Από την πρώτη στιγμή προσωπικά ο κ. Δημήτρης Μελισσανίδης ασχολήθηκε με την πλήρη του διαλεύκανση. Ο υπαίτιος για την απαράδεκτη αυτή ενέργεια έχει ήδη βρεθεί και δεν πρόκειται να μπει ποτέ ξανά στη ζωή του στο γήπεδο της ΑΕΚ!

Έχει ενημερωθεί σχετικά ήδη η διεύθυνση Αθλητικής Βίας της ΕΛ.ΑΣ και θα γίνουν όλες οι νομικές ενέργειες που απαιτούνται. Παράλληλα, θα αποδοθούν οι ευθύνες που αρμόζουν στους υπεύθυνους της εταιρείας security.

H ΠΑΕ ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να δώσει μια και καλή τέλος σε κάθε ανάλογο φαινόμενο στο Σπίτι Μας.

Από δω και στο εξής όποιος βγάζει βεγγαλικά ή ρίχνει φωτοβολίδες στο γήπεδό μας θα εντοπίζεται επιτόπου από το σύστημα των καμερών ασφαλείας και θα του απαγορεύεται διά παντός η είσοδος στην OPAP Arena!

Μηδενική ανοχή σε οποιαδήποτε ανάλογη ανεύθυνη συμπεριφορά και εγκληματική ανοησία! Καμία θέση στο στολίδι μας για οποιονδήποτε δεν σέβεται την ΑΕΚ και τον κόσμο που μας στηρίζει! Κι όποιος δεν θέλει να το καταλάβει με τα λόγια, θα το καταλάβει στην πράξη…»

 

 

 

 

 

 

iefimerida.gr