Νίκος Ελευθερόγλου: ποιοι διαστρεμμένοι παίζουν με τα παιδιά μας;

2023/05/30 at 9:13 ΠΜ 30/05/2023 newsroomΟύτε το πιο άρρωστο μυαλό δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι κάποιοι θα έπαιζαν με τα παιδιά μας και τις εξετάσεις που δίνουν. Λες και κάποιοι θέλουν να τα τιμωρήσουν επειδή οι νέοι δεν ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ.

Λες και κάποιοι θέλουν για μικροκομματικούς σκοπούς να κτυπήσουν με …χάκερς το ψηφιακό κράτος και να τιμωρήσουν γονείς και παιδιά σε μια περίοδο που ήρεμα πρέπει να δώσουν εξετάσεις για την εισαγωγή τους στα δημόσια Πανεπιστήμια.

Αυτοί οι διαστρεμμένοι εγκέφαλοι πρέπει να εντοπιστούν από τις αρμόδιες αρχές για το ηλεκτρονικό έγκλημα και να τιμωρηθούν με τις αυστηρότερες των ποινών.

Και αναφέρομαι σε όλους αυτούς που κατέστρωσαν και υλοποίησαν αυτό το σατανικό σχέδιο για να κτυπήσουν την Τράπεζα θεμάτων του Υπουργείου Παιδείας και να κάνουν δύσκολη τη ζωή μαθητών εκπαιδευτικών και γονιών.

Αυτά τα …τέρατα που αν έχουν μικροκομματική σκοπιμότητα είναι ακόμη μεγαλύτερα πρέπει να βρεθούν όσο χρόνο και εάν χρειαστεί όσα χρήματα και αν πρέπει να ξοδέψει η κυβέρνηση.

Και η τιμωρία τους πρέπει να είναι παραδειγματική. Για να μην τολμήσει κανείς σήμερα και στο μέλλον να παίξει ξανά με τις αγωνίες των παιδιών μας.

Και σε αυτό πρέπει όλες οι πολιτικές δυνάμεις να είναι σύμφωνες. Το να εισβάλλουν εκατοντάδες χιλιάδες την ίδια ώα στην ίδια σελίδα δεν είναι τυχαίο. Την ίδια ώρα όμως η Πολιτεία οφείλει να σχεδιάζει εναλλακτικές. Να μην μπορούν όσοι κτυπούν το σύστημα μέσα από …τρύπες και…παράθυρα του συστήματος να κάνουν πάρτυ σε βάρος των παιδιών. Οι κυβερνοεπιθέσεις δεν πρόκειται να σταματήσουν ποτέ. Στον κόσμο που διαμορφώνεται θα είναι η πιο συνηθισμένη απειλή για όλες τις κοινωνίες.

Για αυτό εκτός από θωράκιση χρειάζεται και εναλλακτικό σχέδιο. Αλλά αυτό που συνέβη δεν είναι για πανηγύρια της αντιπολίτευσης, που νομίζει ότι με αυτόν τον τρόπο θα ξεπεραστούν τα ζητήματα που έχει.

Οσοι χαιρέκακα προσπαθούν σήμερα να ακυρώσουν τα όσα σε ψηφιακό επίπεδο κατάφερε η κυβέρνηση και να μηδενίσουν προσπάθειες που αν μη τι άλλο τις διαπίστωσε η κοινωνία, το μόνο που καταφέρνουν είναι να εκτίθενται διπλά.

Διότι μόνο οργή και θυμό προκαλεί αυτή η αθλιότητα που οι…χάκερς επιχείρησαν να υλοποιήσουν ικανοποιώντας κάποιους.

Ας ελπίσουμε ότι η κυβέρνηση που θα προκύψει, δεν θα αφήσει το θέμα αναπάντητο και θα οδηγήσει τους ενόχους και αυτούς που κρύβονται από πίσω στη δικαιοσύνη.