Νίκος Ελευθερόγλου: Ποιος παίζει με τα υπόγεια της Ακροδεξιάς;

2023/05/08 at 9:41 ΠΜ 08/05/2023 newsroomΝα χρησιμοποιείς ως πέμπτη φάλαγγα χρόνια τώρα την ακροδεξιά και τις…παραφυάδες της, να βρίσκεις δικαιολογίες για να μην κάνεις τη δίκη της Χρυσής Αυγής, να μην ψηφίζεις τις τροπολογίες για μπλόκο στο κόμμα Κασιδιάρη και να λες ότι είναι αντισυνταγματικές, και τώρα να έρχεσαι να κατηγορείς τον Μητσοτάκη για…υπόγειες διαδρομές με την ακροδεξιά, αν μη τι άλλο επιβεβαιώνεις αυτό που σου έρχεται. Και καταφεύγεις στο τελευταίο σκαλοπάτι , που δεν είναι άλλο από το να φοβίσεις τους κεντρώους ψηφοφόρους γιατί ο Μητσοτάκης τα έχει βρεί με την ακροδεξιά.

Μια ακροδεξιά, και μάλιστα…ψεκασμένη που εκμεταλλεύεται ακόμη και το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων, με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο διατηρεί προνομιακές σχέσεις, αλλά συμπορεύεται για χρόνια.

Αυτή είναι η πραγματικότητα και όσα δημοσιεύματα και να επιστρατεύσει ο Αλέξης Τσίπρας και οι …ψεκασμένοι συνοδοιπόροι του θα πέσουν στο κενό.

Εάν ένα κόμμα διαχρονικά είχε κόψει τις γέφυρες με την ακροδεξιά, ήταν η Νέα Δημοκρατία.

Για αυτό και θα συμβούλευα όσους χρησιμοποιούν τον…μπαμπούλα της τάχα μου δήθεν συμπόρευσης της ΝΔ με την ακροδεξιά, καλό θα είναι να ανατινάξουν και οι ίδιοι τις σχέσεις τους με το…αυγό του φιδιού, με το οποίο συναγελάζονται. Και όχι γιατί θέλω να βοηθήσω τον Μητσοτάκη, αλλά γιατί η δημοκρατία μας και τα κόμματα που την εκπροσωπούν πρέπει να κόβουν τις γέφυρες και τις ανάσες σε αυτό το παρακρατικό σύστημα που στην ουσία στοχεύει τη δημοκρατία μας και όχι τη ΝΔ ή τον ΣΥΡΙΖΑ.

Εαν η Κουμουνδούρου και ο Τσίπρας πράγματι θέλουν να προσφέρουν μια υπηρεσία στην Ελλάδα, στον τόπο και στο κοινοβουλευτικό μας πολίτευμα είναι αυτό. Να απομονώσουν αυτές τις παρέες που μόνο κακό κάνουν. Οταν αγκαλιάζεις τον …τραμπισμό, και τα φερέφωνά του, αρχίζεις και να του μοιάζεις. Και αυτό είναι το επικίνδυνο.

Διότι τα παιχνίδια και τις υπόγειες διαδρομές με την ακροδεξιά, δεν την πληρώνει η ΝΔ. Τα γράφω μπας και κάποιοι από το περιβάλλον του Τσίπρα καταλάβουν ότι περισσότερα έχουν να κερδίσουν κάνοντας πολιτική αντιπαράθεση με τον Μητσοτάκη, από το ότι να χαιδεύουν τα αυτιά μιας ακροδεξιάς εμμονικής και αχάριστης.

Αυτά σ. Αλέξη τα γράφω γιατί πιστεύω ότι δεν έχεις καμία σχέση και σε κανένα επίπεδο με όλους αυτούς. Μπορεί ο εχθρός του εχθρού μου να πιστεύεις ότι είναι φίλος σου, αλλά δεν ισχύει στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ο εχθρός του εχθρού σου είναι και δικός σου εχθρός. Για αυτό σου λέω και πάλι ότι οι υπόγειες διαδρομές με την ακροδεξιά δεν θα σου βγουν σε καλό. Ρώτα εάν δεν με πιστεύεις και τον Ρασπούτιν…