Ο Γιώργος Τσούκαλης τίμησε την Κατερίνα Πλουμιδάκη

2023/06/09 at 2:38 ΜΜ 09/06/2023 newsroom

Στις 7 Ιουνίου 2023 η συγγραφέας Κατερίνα Πλουμιδάκη παρουσίασε το τρίτο της μυθιστόρημα «Ο Δανεικός Χρόνος» στο Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού στο Παλαιό Ψυχικό.
Το νέο βιβλίο της Κατερίνας Πλουμιδάκη, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη, βασίζεται σε μια αληθινή δική της ιστορία και στον δανεικό χρόνο που ζει από τότε. Απλά όταν έγραφε το βιβλίο δεν ήξερε ότι τον πραγματικό δανεικό χρόνο θα τον ζήσει τώρα. Και τον ζει τα τελευταία δύο χρόνια όπως δήλωσε η ίδια.
Ο Γιώργος Τσούκαλης τίμησε την Κατερίνα Πλουμιδάκη για το βιβλίο εκπροσωπώντας τον πρόεδρο της Ουνέσκο Πειραιώς και νήσων και του international Action art του Ιωάννη Μαρωνίτη.
Η συγγραφέας τιμήθηκε με ειδική πλακέτα και με το χρυσό μετάλλιο του international Action art τα οποία της παρέδωσε ο γνωστός ιδιωτικός ερευνητής και συγγραφέας Γιώργος Τσούκαλης.
Στη λαμπρή εκδήλωση έδωσαν το παρόν πολλοί επώνυμοι και επίσημοι φίλοι της Κατερίνας Πλουμιδακη.
Χαιρετισμό απηύθυναν οι Νίκος Κούκης, Πρόεδρος του Ε.Ι.Π., Ζωή Ράπτη, Σάκη Κυπραίου, Μάρα Καρέτσος
Ομιλητές ήταν οι: Ντόρα Μπακογιάννη, Θανάσης Πλεύρης, Παναγιώτης Μπεχράκης, Ειρήνη Νταϊφά και Δρ Αγγελική Μαργαρίτη-Andrews, Αγγελική Μαργαρίτη Andrews-Παναγιώτης Μπεχράκης-Κατερίνα Πλουμιδάκη-Γιώργος Λιάγκας-Ελένη Κουρη Δάβου-Ειρήνη Νταϊφά-Θάνος Πλεύρης.
Την παρουσίαση συντόνισε ο δημοσιογράφος Γιώργος Λιάγκας.