Με το νέο δωρεάν FREEWIN όλοι τρέχουν στα καταστήματα ΟΠΑΠ για να διεκδικήσουν μέχρι και 100.000 ευρώ κάθε ημέρα! Εσύ ακόμα; ​

2023/08/02 at 3:03 ΜΜ 02/08/2023 newsroom

Το ραντεβού για το διασκεδαστικό και εντελώς δωρεάν FREEWIN, που χαρίζει μέχρι και 100.000 ευρώ, δίνεται καθημερινά στα καταστήματα ΟΠΑΠ. Μέσα από το OPAP Store App μπαίνεις κι εσύ στον μοναδικό κόσμο του FREEWIN και παίζεις τα κέρδη στα δάχτυλα.

«Οι καθημερινές αποφάσεις, πιο διασκεδαστικές από ποτέ, μπορούν να οδηγήσουν σε μεγάλα κέρδη. Το FREEWINείναι γρήγορο, απλό και το σημαντικότερο… είναι δωρεάν! Οι παίκτες επισκέπτονται ένα κατάστημα ΟΠΑΠ και μέσα από το OPAP Store App μπορούν να παίζουν καθημερινά, διεκδικώντας έως και 100.000 ευρώ, σε μόλις λίγα λεπτά. Δεν το λες και κακό deal, ειδικά όταν παίζεις εντελώς δωρεάν», τονίζει η Ευαγγελία Πατιστέα, ιδιοκτήτρια καταστήματος στο Περιστέρι.

Η συναρπαστική πλευρά των καθημερινών επιλογών

Με το FREEWIN παίζεις τα κέρδη στα δάχτυλα και το να παίρνεις αποφάσεις γίνεται… παιχνιδάκι. «Απαραίτητη προϋπόθεση για τους παίκτες είναι να βρίσκονται μέσα σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ. Ανοίγουν την εφαρμογήOPAP Store Αpp και επιλέγουν το εικονίδιο του FREEWIN. Στη συνέχεια, αποδέχονται τους όρους συμμετοχής. Στην οθόνη τους θα δουν δύο κλειστές κάρτες. Σκοπός είναι να βρουν σε ποια υπάρχει ο Mr. OPAP», εξηγεί η κα Πατιστέα.

 

«Όταν βρίσκουν τον Mr. OPAP προχωρούν στο επόμενο επίπεδο. Στην οθόνη εμφανίζονται τα 15 επίπεδα με τα αντίστοιχα έπαθλά τους. Ανά πάσα στιγμή μπορούν να σταματήσουν σε ένα επίπεδο, λαμβάνοντας το έπαθλο του τελευταίου επιπέδου που έχουν κερδίσει. Αν κάποιος βρει τον Mr. OPAP και στα 15 επίπεδα, είναι ο μεγάλος νικητής και κερδίζει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ. Σε περίπτωση που επιλέξει τη λάθος κάρτα, χάνει ό,τι έχει κερδίσει, αλλά μπορεί να ξαναπαίξει δωρεάν την επόμενη ημέρα», συμπληρώνει χαρακτηριστικά.

 

FREEWIN και «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις»

Όπως αναφέρει η κα Πατιστέα(φωτό), «ο κόσμος δοκιμάζει καθημερινά την τύχη του στο FREEWIN στο κατάστημά μας. Αρκετοί από τους πελάτες μας σταμάτησαν σε ένα υψηλό επίπεδο, λαμβάνοντας το έπαθλο το τελευταίου επιπέδου που είχαν κερδίσει. Μάλιστα, όπως αναφέρεται και μέσα στην εφαρμογή του OPAP Store App, μέχρι στιγμής το FREEWIN έχει μοιράσει πάνω από 283.000 ευρώ.  Παράλληλα, αν κάποιος παίξει FREEWIN και ένα παιχνίδι μέσα από το OPAP Store App, λαμβάνει συμμετοχές στην εβδομαδιαία κλήρωση του «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» και μπορεί να κερδίσει πλούσια δώρα».