Πώς θα πληρώσετε τις φορο-υποχρεώσεις που λήγουν – Άμεση εξυπηρέτηση σε 3.000 καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα

2023/09/28 at 4:43 ΜΜ 28/09/2023 newsroomΗ προθεσμία για την πληρωμή των δόσεων φόρου εισοδήματος και ΕΝΦΙΑ λήγει αύριο, Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου. Όσοι δεν έχουν προλάβει να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους, μπορούν να το πραγματοποιήσουν εύκολα και γρήγορα στα καταστήματα ΟΠΑΠ, μέσω της υπηρεσίας Tora Wallet.

 

 

«Σε κάθε γειτονιά υπάρχει ένα κατάστημα ΟΠΑΠ, όπου μπορεί κανείς να πληρώσει φόρους και λογαριασμούς άμεσα, χωρίς ουρές και αναμονή. Οι πληρωμές γίνονται είτε με μετρητά, είτε μέσω χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας», τονίζει ο κ. Μιχάλης Γαϊτανίδης (foto) , ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στη Δράμα, επί της οδού 19ης Μαΐου 114.

«Ο κόσμος μπορεί να πληρώνει τους λογαριασμούς του μέχρι αργά το βράδυ στα καταστήματα ΟΠΑΠ, ακόμα και τα Σαββατοκύριακα, γεγονός που βοηθάει αρκετούς λόγω ωραρίου εργασίας», συμπληρώνει.

Πληρωμή λογαριασμών οργανισμών και επιχειρήσεων

Σε περισσότερα από 2.600 καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα, το κοινό μπορεί να πραγματοποιήσει μια ευρεία γκάμα πληρωμών, όπως οφειλές δημοσίου, ασφαλιστικών ταμείων, ηλεκτρισμού, φυσικού αερίου, ύδρευσης, ασφάλειών, τηλεφωνίας, Internet και συνδρομητικής τηλεόρασης ανεξαρτήτως παρόχου.

«Υπάρχει κόσμος που έρχεται σταθερά στο κατάστημά μας για να τακτοποιήσει τις οφειλές του, γιατί ξέρει ότι θα αποφεύγει την ταλαιπωρία. Η άμεση εξυπηρέτηση, η ευκολία και το διευρυμένο ωράριο αποτελούν τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα που προσφέρουνε για την πληρωμή λογαριασμών», υπογραμμίζει ο κ. Γαϊτανίδης.