Αυγέρη: Να σταματήσει τώρα η κυβέρνηση τους ωμούς εκβιασμούς σε βάρος των πολιτών

2023/10/13 at 1:04 ΜΜ 13/10/2023 newsroom 

Να σταματήσει τώρα η κυβέρνηση τους ωμούς εκβιασμούς σε βάρος των πολιτών και τα επικίνδυνα παιχνίδια που εκθέτουν τη χώρα μας, τονίζει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε την απαράδεκτη και αντιθεσμική προσπάθεια κυβερνητικών στελεχών να εκβιάσουν τους πολίτες για να στηρίξουν τους εκλεκτούς της ΝΔ σε Δήμους και Περιφέρειες.

Την αρχή έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης λέγοντας ότι ένας αριστερός δήμαρχος δεν μπορεί να διεκδικήσει ΕΣΠΑ προς όφελος της πόλης του.

Στη συνέχεια ο Λευτέρης Αυγενάκης έφτασε στο σημείο να συνδέσει την παροχή αποζημιώσεων και τα μέτρα στήριξης στους πληγέντες της Θεσσαλίας με το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής για την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεπέρασε κάθε όριο επικινδυνότητας, εμπλέκοντας τον πόλεμο στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη στην εσωτερική προεκλογική αντιπαράθεση και τη διαχείριση ευρωπαϊκών προγραμμάτων και πόρων για την ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ΝΔ εκβιάζει ωμά τους πολίτες πριν τις εκλογές. Δεν είναι η πρώτη φορά που φτάνει στο σημείο να εργαλειοποιήσει ευαίσθητα ζητήματα που σχετίζονται με την εξωτερική πολιτική και την εθνική ασφάλεια για να στοχοποιήσει πολιτικούς αντιπάλους.

Καλούμε την κυβέρνηση να σταματήσει τώρα τα επικίνδυνα παιχνίδια της που εκθέτουν τη χώρα μας και τους ωμούς εκβιασμούς σε βάρος των πολιτών και της ελεύθερης βούλησής τους.​