Επιλέξτε το GreenPass της ΔΕΗ και στηρίξτε τη βιώσιμη ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος

2023/10/16 at 12:14 ΜΜ 16/10/2023 newsroom 

Το GreenPass εξασφαλίζει ότι όση ποσότητα ενέργειας καταναλώνετε στο σπίτι σας, τόση ποσότητα παράγεται από Ανανεώσιμες Πηγές και δεσμεύεται για τη δική σας κατανάλωση από τη ΔΕΗ, τον μεγαλύτερο προμηθευτή* ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές στην Ελλάδα.

Προσθέστε το εύκολα, με ένα κλικ, σε όποιο προϊόν ηλεκτρικού ρεύματος ΔΕΗ έχετε επιλέξει.

Η υπηρεσία έχει διάρκεια 12 μήνες. Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 6%.
Η προωθητική “δωρεάν οι 3 πρώτοι μήνες” αφορά την πάγια χρέωση.

Τι είναι το GreenPass: Τα προνόμια και τα οφέλη της πρόσθετης υπηρεσίας της ΔΕΗ
Για τους οικιακούς πελάτες η ΔΕΗ προσφέρει την κάλυψη της κατανάλωσης τους με Εγγυήσεις Προέλευσης από παραγωγή ΑΠΕ της ΔΕΗ με τη νέα ενεργειακή υπηρεσία το GreenPass. Το GreenPass είναι μια πρόσθετη υπηρεσία η οποία μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος για οικιακούς πελάτες που διαθέτει η ΔΕΗ. Στην περίπτωση επιλογής της υπηρεσίας GreenPass ο πελάτης υπογράφει συμπληρωματικό συμβόλαιο στο συμβόλαιο ηλεκτρικού ρεύματος.

Η υπηρεσία έχει διάρκεια 12 μήνες και μπορεί κανείς να την προσθέσει εύκολα, με ένα κλικ, στο dei.gr, σε όποιο προϊόν ηλεκτρικού ρεύματος ΔΕΗ έχει επιλέξει. Μάλιστα, για αιτήσεις έως 30.04.2022, στο πλαίσιο προωθητικής έκπτωσης, οι 3 πρώτοι μήνες είναι δωρεάν. Το Green Pass προσφέρεται με σταθερή χρέωση 0,80€/μήνα.

Πώς χρεώνεται η υπηρεσία GreenPass της ΔΕΗ

Το GreenPass χρεώνεται με μια σταθερή μηνιαία χρέωση στο λογαριασμό ηλεκτρικής ενέργειας. Η μηνιαία χρέωση GreenPass για οικιακά προϊόντα αφορά περίοδο μήνα (συγκεκριμένα, 30 ημερών). Εάν η καταμέτρηση αφορά διαφορετική περίοδο, τότε η χρέωση υπολογίζεται αναλογικά, χρησιμοποιώντας το συντελεστή Α = ημέρες περιόδου κατανάλωσης /30 ημέρες. Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται 6% ΦΠΑ.

GreenPass: Μία πράσινη δήλωση για κάθε νοικοκυριό
Εκτός από ένα προϊόν της ΔΕΗ με πράσινο πρόσημο, το GreenPass είναι και μια δήλωση από κάθε πελάτη πως επιθυμεί το νοικοκυριό του να λειτουργεί με έναν πιο βιώσιμο τρόπο. Με την ηλεκτρική ενέργεια που φτάνει στα σπίτια μέσα από το Δίκτυο να είναι «γκρι», αφού πρόκειται για το μείγμα της ηλεκτρικής ενέργειας που παράγεται με όλους τους τρόπους (λιγνίτη, φυσικό αέριο, υδροηλεκτρική παραγωγή κ.α.), με το GreenPass κάθε νοικοκυριό την «πρασινίζει», μειώνοντας τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CO2) και υποστηρίζοντας την ίδια στιγμή την υλοποίηση επενδύσεων σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας στην Ελλάδα.

Πώς μπορεί να διακοπεί η σύμβαση GreenPass
Χωρίς επιπλέον χρέωση η σύμβαση μπορεί να διακοπεί οποιαδήποτε στιγμή μετά την πάροδο του πρώτου μήνα από την ενεργοποίηση της υπηρεσίας GreenPass.GreenPass: Από πού παράγεται η ενέργεια που δεσμεύεται για τα νοικοκυριά
Η ΔΕΗ αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ στη χώρα. Η εγκατεστημένη ισχύς των Υδροηλεκτρικών της σταθμών παραγωγής είναι της τάξης των 3000 MW, ενώ των Αιολικών και Φωτοβολταϊκών της σταθμών της τάξης των 200 MW.

GreenPass: Μια επιλογή για ένα πράσινο μέλλον
Εξοικονόμηση ενέργειας και κατανάλωση βιώσιμης ενέργειας. Οι δυνατότητες που δίνει η νέα ενεργειακή υπηρεσία της ΔΕΗ, με την αξιοπιστία του μεγαλύτερου παραγωγού ηλεκτρικού ρεύματος στη χώρα, κάνουν το ρεύμα των σπιτιών πράσινο, εύκολα και γρήγορα. Η πράσινη ενέργεια απέχει μόλις ένα βήμα από το σπίτι σας! Ανακαλύψτε το GreenPass εδώ, επωφεληθείτε και επιλέξτε τον τρόπο εξυπηρέτησης που προτιμάτε.