Η Αυγέρη στη γραμμή Κωνσταντοπούλου

2023/10/26 at 11:04 ΠΜ 26/10/2023 newsroomΣυνέντευξη στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Δώρα Αυγέρη.

Στη συνέντευξη ερωτήσεις στην κυρία Αυγέρη, απηύθυνε μόνο ο παρουσιαστής της εκπομπής Γιώργος Παπαδάκης και κανείς άλλος από τους δημοσιογράφους που βρισκόταν καλεσμένοι στο πάνελ της εκπομπής.
Ο Γιώργος Παπαδάκης για τη Δώρα Αυγέρη

Αφού ολοκληρώθηκε η συνέντευξη ο Γιώργος Παπαδάκης ζήτησε συγνώμη από τους δημοσιογράφους που είχε καλεσμένους Ανδρέα Παπαδόπουλο και Κάτια Μακρή, καθώς όπως είπε δεν τους επετράπη να κάνουν ερωτήσεις.

«Είχαμε προηγούμενος την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Δώρα Αυγέρη. Δεν ήταν απολύτως δεοντολογικό να μην έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ερωτήσεις. Ανεξαρτήτως αν είχε γίνει συνεννόηση με τον αρχισυντάκτη ή όχι να μην παρέμβει κανείς άλλος. Αν γινόταν κάτι διαφορετικό η κυρία Αυγέρη μπορεί και να αποχωρούσε. Εγώ θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Κάτια και τον Ανδρέα», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Η δημοσιογράφος Κάτια Μακρή είπε: «Eγώ κάθισα ήσυχη γιατί σέβομαι εσένα Γιώργο. Η κυρία Αυγέρη θα έπρεπε να ζητήσει συγνώμη, ως παλιά συνάδερφος».

«Να πω και εμένα με ενόχλησε αυτή η στάση», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Να σημειώσουμε βέβαια ότι δεν είναι η μοναδική περίπτωση η κυρία Αυγέρη. Την  ίδια απαίτηση έχει και  η Ζωή Κωνσταντοπούλου , όταν εμφανίζεται στο Γιώργο Αυτιά. Φαίνεται ότι χάραξε γραμμή…