Και ο Κασσελάκης ανακάλυψε το Bella Ciao

2023/10/06 at 4:58 ΜΜ 06/10/2023 newsroom

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν πολίτες της Πάτρας στον Στέφανο Κασσελάκη που περιόδευσε στο κέντρο της πόλης μαζί με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Κώστα Καρπέτα.

«Ο προοδευτικός κόσμος της Ελλάδας, ο κόσμος του κέντρου, έχει μια ευκαιρία αυτή την Κυριακή να επιλέξει “καθαρά χέρια”, ανθρώπους που έχουν εργαστεί στην κοινωνία μέσα και θέλουν να προσφέρουν, με ενσυναίσθηση, ανθρωπιά και με έγνοια για το περιβάλλον. Ο Κώστας Καρπέτας είναι ένα από αυτά τα άτομα που αξίζουν τη στήριξη του προοδευτικού κόσμου. Η χώρα μας μπορεί καλύτερα από αυτό που ζει αυτή τη στιγμή», σημείωσε ο Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας στο εκλογικό κέντρο του Κώστα Καρπέτα.

«Έχουν αμελήσει τον τόπο, έχουν ξεκοκαλίσει το μέλλον του τόπου», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης, υπογραμμίζοντας ότι κάτι αντίστοιχο είδαμε και στη Θεσσαλία με 500 εκατ. ευρώ, τα οποία ήταν να πάνε για αντιπλημμυρικά έργα μετά τον “Ιανό” και ο πρωθυπουργός της χώρας δεν έχει ιδέα πού έχουν πάει, αλλά δίνει υποσχέσεις».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μαζί με τον υποψήφιο περιφερειάρχη, περπάτησαν στο κέντρο της Πάτρας και συνομίλησαν με τους πολίτες.

«Να απαιτείτε. Έχετε ψήφο στα χέρια σας. Ψηφίστε Κώστα Καρπέτα την Κυριακή», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης σε δύο νεαρές που του ανέφεραν ότι είναι πολύ  χαρούμενες που τον συναντούσαν από κοντά.

«Καλή επιτυχία στη χώρα μας», ήταν το σχόλιο του Στέφανου Κασσελάκη σε άλλη κυρία που του είπε συγχαρητήρια για την εκλογή του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στη βόλτα που έκανε στους κεντρικούς πεζόδρομους της πόλης, είπε στους πολίτες που του μιλούσαν για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ ότι βρίσκεται εκεί για την τοπική αυτοδιοίκηση. «Δεν είμαστε εδώ για το κόμμα. Είμαστε  για την αυτοδιοίκηση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, όλοι μαζί, Στέφανος Κασσελάκης, Κώστας Καρπέτας και πολίτες, χειροκροτούσαν στο ρυθμό του «Bella Ciao» που ακουγόταν την ώρα που περνούσαν, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να σχολιάζει: “Ετοιμαστείτε, σε λίγο το τραγούδι αυτό θα είναι νικηφόρο».

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα μεταβεί αργότερα στη Ρόδο, τελευταίο σταθμό της σημερινής περιοδείας του.