Μαίρη Χρονοπούλου: σε ένα θαύμα ελπίζουν οι γιατροί…

2023/10/04 at 9:09 ΠΜ 04/10/2023 newsroomΜάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η αγαπημένη ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου με τους γιατρούς να ελπίζουν σε έναν θαύμα.

Η Μαίρη Χρονοπούλου νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Ευαγγελισμού με την κατάσταση της υγείας της ηθοποιού να είναι εξαιρετικά κρίσιμη σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.

Η Μαίρη Χρονοπούλου φέρει τραύμα στο δεξιό μετωπιαίο τμήμα του κρανίου της και βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση. Σε τέτοιες καταστάσεις χορηγείται αποιδηματική θεραπεία για την απορρόφηση του οιδήματος και του αιματώματος που έχει επεκταθεί σε ένα μεγάλο μέρος του εγκεφάλου της, σύμφωνα με την αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε η ηθοποιός κατά τη μεταφορά της στα επείγοντα περιστατικά, την περασμένη Κυριακή.

Αν και σε κωματώδη κατάσταση, αγωνίζεται προκειμένου να απορροφήσει το εκτεταμένο αιμάτωμα του κρανίου της. Και παρότι οι γιατροί ελπίζουν μόνο σε ένα θαύμα, η Μαίρη Χρονοπούλου μάχεται δυνατά, αφού οι ζωτικές λειτουργείες της είναι άριστες και δεν υπάρχει καμία επιπλοκή στην αναπνοή ή την καρδιά της.