Νέο ΛΟΤΤΟ: Το Σάββατο στις 22:00 η νέα κλήρωση για το έπαθλο των 10.000  ευρώ τον μήνα για 10 χρόνια

2023/10/20 at 2:00 ΜΜ 20/10/2023 newsroom

 Ήδη 45 τυχεροί στη δεύτερη κατηγορία λαμβάνουν 1.000 ευρώ κάθε μήνα για 1 χρόνο

Το ΛΟΤΤΟ έχει γίνει το νούμερο ένα θέμα συζήτησης στα καταστήματα ΟΠΑΠ, καθώς το ανανεωμένο παιχνίδι του ΟΠΑΠ μοιράζει πλέον, σε κάθε κλήρωση, έως και 10.000 ευρώ τον μήνα για 10 χρόνια στους νικητές της πρώτης κατηγορίας.  Μάλιστα, στη δεύτερη κατηγορία του νέου ΛΟΤΤΟ, όπου τα κέρδη ανέρχονται σε 1.000 ευρώ κάθε μήνα για ένα χρόνο, έχουν αναδειχθεί ήδη 45 τυχεροί μέσα από τις τέσσερις πρώτες κληρώσεις του παιχνιδιού.

«Η ανταπόκριση του κοινού είναι μεγαλύτερη από ό,τι είχα φανταστεί. Ο κόσμος δοκιμάζει την τύχη του σε κάθε κλήρωση του νέου ΛΟΤΤΟ και η συμμετοχή στο παιχνίδι έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Τόσο οι σταθεροί πελάτες του καταστήματος, όσο και νέοι, μεγαλύτερης αλλά και μικρότερης ηλικίας, συμμετέχουν σε όλες τις κληρώσεις του ανανεωμένου ΛΟΤΤΟ. Άλλωστε, το να λαμβάνεις 10.000 ευρώ κάθε μήνα για μια δεκαετία με τη σωστή πρόβλεψη 6 αριθμών, είναι συγκλονιστικό είτε είσαι 18 ετών, είτε 60», δηλώνει η Μαρία Κούκου, ιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ στο Παγκράτι.

 

Τα μικρότερα έπαθλα

Όσον αφορά τα κέρδη στις μικρότερες κατηγορίες, η κα Κούκου εξηγεί: «Τα μικρότερα έπαθλα του νέου ΛΟΤΤΟ καταβάλλονται εφάπαξ. Με 4 σωστές προβλέψεις αριθμών οι παίκτες κερδίζουν 30  ευρώ, ενώ με 3 σωστούς αριθμούς κερδίζουν 2 ευρώ. Μάλιστα, για πρώτη φορά, όσοι προβλέπουν σωστά 2 αριθμούς κερδίζουν 1 ευρώ».

 

Το νέο δελτίο

Η διαδικασία για τη συμπλήρωση του δελτίου στο ανανεωμένο ΛΟΤΤΟ δεν αλλάζει. Όπως αναφέρει η κα Κούκου, «οι παίκτες συνεχίζουν να έχουν τη δυνατότητα επιλογής πλήρους ή τυποποιημένου συστήματος, τυχαίας επιλογής αριθμών, συνεχόμενων κληρώσεων, καθώς και συμμετοχής στην κλήρωση του ΠΡΟΤΟ».

 

Οι μέρες και ώρες των κληρώσεων

Οι κληρώσεις του νέου ΛΟΤΤΟ πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη και Σάββατο, στις 22:00 και μεταδίδονται ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο Youtube. Οι παίκτες μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους μέχρι και μισή ώρα πριν από κάθε κλήρωση.