Ποιοι προηγούνται στη μάχη του σταυρού

2023/10/09 at 7:20 ΠΜ 09/10/2023 newsroomΠροβάδισμα Κώστα Μπακογιάννη με 41,35% έναντι 14,20% του Χάρη Δούκα δείχνουν τα τελικά αποτελέσματα στον Δήμο της Αθήνας, με τους υποψήφιους να προετοιμάζονται ήδη για τον δεύτερο γύρο.

Στην τρίτη θέση είναι ο Κώστας Ζαχαριάδης με 13,36% και στην τέταρτη ο Νίκος Σοφιανός με 12,88%. Ακολουθεί η παράταξη του Ηλία Κασιδιάρη με 8,33% και ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης με 6,09%

Στο ψηφοδέλτιο Μπακογιάννη, με ενσωμάτωση στο 86,37%, προηγούνται σε σταυρούς ο Νίκος Αβραμίδης, ο Χρήστος Τεντόμας, ο Μανώλης Καλαμπόκας, η Αλεξία Έβερτ, ο Γιώργος Βουλγαράκης, η Κατερίνα Γκαγκάκη, ο Ελευθέριος Σκιαδάς, ο Ευγένιος Κολλάτος, ο Νικόλας Βαφειάδης, ο Βασίλης Αξιώτης και η Δανάη Μιχελάκου Βορίδη.

Στο ψηφοδέλτιο Δούκα, πρώτη είναι η Ρωξάνη Μπέη και ακολουθούν ο Γιώργος Αποστολόπουλος, η Ιωάννα Γεννηματά και η Μαρία Στρατηγάκη.

Στο ψηφοδέλτιο Ζαχαριάδη, πρώτη είναι η Δέσποινα Αλεβυζάκη και ακολουθούν η Διάνα Βουτυράκου, Αννα Φιλίνη, Όλγα Μπαλαούρα και Δημήτρης Αγανίδης.

Δήμος Πειραιά

Tα επίσημα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών 2023 από τον Δήμο Πειραιά, με την ενσωμάτωση στο 100%, δίνουν ποσοστό 69,89% και εύκολη επικράτηση για τον Γιάννη Μώραλη.

Στη δεύτερη θέση, με 13,93% βρίσκεται ο Γιώργος Γαβρίλης, ενώ στο 11,61% βρίσκεται ο Νίκος Αμπατιέλος, στο 2,44% ο Θανάσης Διαβολάκης και στο 2,14% ο Κ. Νιζάμης.

Ωστόσο η μάχη του σταυρού συνεχίζεται στο δήμο.

Στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μώραλη, με την ενσωμάτωση στο 91,64%, προηγούνται σε σταυρούς ο Παναγιώτης Ρέππας, η Χάρις Ζηλάκου, η Νανά Γλύκα, η Ασπασία Αλιγιζάκη, η Αντωνία Καρακατσάνη, ο Λεωνίδας Μανωλάκος, ο Γρηγόρης Καψοκόλης, ο Γιάννης Βοϊδονικόλας, ο Δημήτρης Καρύδης, ο Δημήτρης Αράπης και ο Δημήτρης Βλαχάκος.

Στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Γαβρίλη, πρώτος είναι ο Δημήτρης Γκερλές και ακολουθούν ο Χρήστος Φωτιάδης, η Ευαγγελία Δρίτσα, ο Κωνσταντίνος Δουζίνας και ο Παναγιώτης Βουτυράκος.

Στο ψηφοδέλτιο του Νικόλαου Αμπατιέλου, πρώτος είναι ο Αλέξανδρος Κοτέας και ακολουθούν ο Βασίλης Οικονόμου, η Άννα Λεωτσάκου, η Ελισάβετ Ζαμπέτα και η Ιωάννα Δρίτσα.

Δήμος Θεσσαλονίκης

Tα επίσημα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών 2023 από τον Δήμο Θεσσαλονίκης, με την ενσωμάτωση στο 97,98%, δίνουν ποσοστό 27,36% στον Κωνσταντίνο Ζέρβα, ο οποίος θα χρειαστεί δεύτερο γύρο, καθώς στη δεύτερη θέση με ποσοστό 25,72% βρίσκεται ο Στυλιανός Αγγελούδης. Τρίτος με 20,75% έρχεται ο Σπύρος Πέγκας και ακολουθούν με 6,84% ο Βασίλης Τομπουλίδης, με 5,66% ο Δρόσος Τσαβλής, με 5,52% η Μαρία Κέκη, με 4,62% ο Στέργιος Καλόγηρος, με 1,95% ο Ιωάννης Κουριαννίδης και με 1,58% ο Δημήτρης Ζιαμπάζης.

Σε ότι αφορά στη μάχη του σταυρού, στο ψηφοδέλτιο Ζερβού, με την ενσωμάτωση στο 74,84, προηγούνται ο Χάρης Αηδονόπουλος, Σωκράτης Δημητριάδης, ο Σωκράτης Δημητριάδης και ο Μιχάλης Κούπκας.

Στο ψηφοδέλτιο Αγγελούδη πρώτος σε σταυρούς είναι ο Σάκης Αρναούτογλου και ακολουθούν οι Βασίλης Γάκης, Παντελής Καζαντζίδης, Σπύρος Βούγιας και Πρόδρομος Νικηφορίδης.

Στο ψηφοδέλτιο Πέγκα, πρώτος είναι ο Γιάννης Μπουτάρης και ακολουθούν οι Ελένη Χρυσίδου, Μιχάλης Τρεμόπουλος, Ελισάβετ Αλατσίδου και Ρία Καλφακάκου.

απο το Πρώτο Θέμα