Σε ρυθμούς προετοιμασίας οι δρομείς ενόψει του 40ου Αυθεντικού Μαραθωνίου

2023/10/23 at 6:34 ΜΜ 23/10/2023 newsroom– Χρήσιμες συμβουλές λίγο πριν το κορυφαίο αθλητικό γεγονός

Η αντίστροφη μέτρηση για τον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έχει ξεκινήσει. Τρεις εβδομάδες μας χωρίζουν από το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, στο οποίο θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 60.000 δρομείς από 140 χώρες.

Ανάμεσα στους χιλιάδες συμμετέχοντες θα είναι και τα μέλη της ΟΠΑΠ Running Team, που βρίσκονται ήδη σε πυρετώδεις προετοιμασίες ενόψει της μεγάλης διοργάνωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Νοεμβρίου από τον ΣΕΓΑΣ.

Για 13η συνεχή χρονιά, Μεγάλος Χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας είναι ο ΟΠΑΠ, που διαχρονικά αποτελεί τον μεγαλύτερο υποστηρικτή του ελληνικού αθλητισμού.

Δυναμική παρουσία από την ΟΠΑΠ Running Team

Για ακόμη μια χρονιά, μία από τις πιο δυνατές ομάδες που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση θα είναι η ΟΠΑΠ Running Team.

Ο ΟΠΑΠ, για να στηρίξει τη συμμετοχή των εργαζομένων του στο σπουδαιότερο αθλητικό γεγονός της χώρας μας, τους προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προετοιμασίας με αποκλειστικές προπονήσεις ενδυνάμωσης, δρομικές προπονήσεις, yoga, pilates, αλλά και διατροφικές συμβουλές.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο στιγμιότυπα από την προετοιμασία της ΟΠΑΠ Running Team, αλλά και χρήσιμες συμβουλές για τους δρομείς λίγο πριν τον αγώνα: