Τα κτήνη της Χαμάς της έκοψαν το κεφάλι

2023/10/30 at 6:30 ΜΜ 30/10/2023 newsroomΤην αγριότητα που έζησε στα χέρια των δήμιων της τρομοκρατών της Χαμάς η 22χρονη Shani Louk που βρισκόταν στο μοιραίο φεστιβάλ του Ισραήλ κοντά στη Λωρίδα της Γάζας και αγνοούνταν από την 7η Οκτωβρίου αποκάλυψε ο Πρόεδρος του Ισραήλ, Ισαάκ Χέρτζογκ.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Ισραήλ στην εφημερίδα BILD: Η Shani βρέθηκε αποκεφαλισμένη. «Βρέθηκε το κρανίο της. Αυτό σημαίνει ότι αυτά τα βάρβαρα, σαδιστικά ζώα απλά της έκοψαν το κεφάλι», δήλωσε ο Χέρτζογκ.

Η Λουκ διασκέδαζε στο πάρτι κοντά στη Λωρίδα της Γάζας όταν τρομοκράτες της Χαμάς εισέβαλλαν στην επικράτεια του Ισραήλ και σκότωσαν περίπου 260 νέους.

Σημειώνεται πως η Shani Louk, ισραηλογερμανίδα, ήταν σε ένα από τα φρικιαστικά βίντεο με τις θηριωδίες της Χαμάς. Συγκεκριμένα φαινόταν στο πίσω μέρος ενός φορτηγού λιπόθυμη. Αρχικά συγγενείς και φίλοι πίστευαν ότι είναι νεκρή, ωστόσο στη συνέχεια η μητέρα της πληροφορήθηκε ότι η Σάνι είναι ζωντανή και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Γάζας. Τελικά, σήμερα αποκαλύφθηκε η φρικτή αλήθεια.

Το θάνατό της επιβεβαίωσε σήμερα εκτός από την αδερφή της και η μητέρα της στη Γερμανία.

Ο θάνατος της Shani Louk επιβεβαιώθηκε σήμερα, διότι τώρα κατέστη δυνατό να εξακριβωθεί η ταυτότητά της με τη σύγκριση του DNA ενός οστού του κρανίου της που είχε εντοπιστεί. Εκκρεμεί η ταυτοποίηση άλλων 40 περίπου πτωμάτων, η οποία είναι δύσκολη, επειδή τα θύματα έχουν βασανιστεί, έχουν καεί και έχουν τεμαχιστεί.

Η γερμανική κυβέρνηση υπολογίζει ότι μεταξύ των 239 ομήρων που είναι στα χέρια της Χαμάς βρίσκεται «χαμηλός διψήφιος αριθμός» ομήρων που έχουν και τη γερμανική υπηκοότητα.