Απόστολος Χρήστου και Κορίνα Πολίτη στο απόλυτο κουίζ για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

2023/11/07 at 7:46 ΜΜ 07/11/2023 newsroom

 

Την Κυριακή το κορυφαίο δρομικό γεγονός με Μεγάλο Χορηγό τον ΟΠΑΠ

 

Ποια είναι η ακριβής απόσταση του Αυθεντικού Μαραθωνίου; Ποιος ήταν ο περσινός νικητής και ποια αθλήτρια έχει το ρεκόρ Ελλάδος στις γυναίκες; Αυτές ήταν μερικές από τις ερωτήσεις που κλήθηκαν να απαντήσουν οι ΟΠΑΠ Champions Κορίνα Πολίτη και Απόστολος Χρήστου, σε ένα διασκεδαστικό κουίζ γνώσεων ενόψει του 40ουΑυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, που διοργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ την προσεχή Κυριακή, 12 Νοεμβρίου.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με το τεστ γνώσεων στους 2 ΟΠΑΠ Champions. Εσείς, πόσο καλά γνωρίζετε τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας;

https://youtu.be/2kf41Z2WMXA

Ραντεβού στο μεγάλο πάρτι του ΟΠΑΠ το απόγευμα του Σαββάτου

Ο ΟΠΑΠ, ως Μεγάλος Χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας για 13ηχρονιά, θα έχει δυναμική παρουσία και στην εφετινή διοργάνωση, με δράσεις και εκπλήξεις τόσο για τους δρομείς όσο και για όλους όσοι βρεθούν στο Καλλιμάρμαρο για να ζήσουν από κοντά το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χώρας μας.

Μάλιστα, η γιορτή για τα 40 χρόνια του Μαραθωνίου θα ξεκινήσει από το Σάββατο. Ο ΟΠΑΠ διοργανώνει ένα μεγάλο πάρτι στο Χωριό των Χορηγών απέναντι από το Καλλιμάρμαρο και μας περιμένει όλους μετά τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου.