Κασσελάκης: «Αν έχουν να αποφασίσουν κάτι, ας το αποφασίσουν τώρα»

2023/11/20 at 3:16 ΜΜ 20/11/2023 newsroom«Αν έχουν να αποφασίσουν κάτι, ας το αποφασίσουν τώρα» είναι το μήνυμα που έστειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης στην ομάδα της Έφης Αχτσιόγλου, μέσω της εβδομαδιαίας ραδιοφωνικής εκπομπής του «Στο Κόκκινο», η οποία έκανε πρεμιέρα σήμερα, Δευτέρα (20.11.23).

«Κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει με την υπομονή και την αγωνία του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ. Αν έχουν να αποφασίσουν κάτι, ας το αποφασίσουν τώρα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης, ενώ η ομάδα της Έφης Αχτσιόγλου βρίσκεται σε τροχιά εξόδου από το κόμμα.

«Ούτε εγώ έχω δικαίωμα να παίζω με την αγωνία και την υπομονή του ΣΥΡΙΖΑ», συμπλήρωσε.

«Σέβομαι το κόμμα πάρα πολύ», υπογράμμισε ο ίδιος, σημειώνοντας πως αν δεν το σεβόταν, δεν θα σεβόταν τον Αλέξη Τσίπρα, που τον τίμησε με τη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Τόνισε ότι ακριβώς επειδή σέβεται το κόμμα, έτεινε χείρα φιλίας από την πρώτη μέρα προς όλους: «Προσκάλεσα την κ. Αχτσιόγλου στο γραφείο μου στη Βουλή και της προσέφερα όποιον ρόλο ήθελε. Όταν διαβάζω ότι ειπώθηκαν πράγματα όπως ότι “δεν υπάρχει περιθώριο συμβίωσης με την τωρινή ηγετική ομάδα”, σκέφτομαι ότι θα ήταν ηγετική ομάδα, αν είχαν αποδεχτεί την πρόσκληση μου».

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας τον «πόλεμο» αναρτήσεων ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τη Σία Αναγνωστοπούλου, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «δεν ήταν χρήσιμο αυτό που είπε ο Παύλος για τη Σία Αναγνωστοπούλου, δεν βοήθησε. Αλλά ταυτόχρονα, να μην κρίνουμε τον Παύλο πριν δούμε το δείγμα γραφής από τις ΕΠΕΚΕ που συντονίζει».

Σε ερώτημα για το τι θα έκανε το 2015 αν ήταν στη θέση του Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Κασσελάκης απάντησε: «Δεν θα είχα τον Γιάνη Βαρουφάκη για υπουργό Οικονομικών. Λέω την αλήθεια». «Έρχονται καλύτερες μέρες δεν θα σταματήσει κανείς την πορεία που κάνουμε δεν θα τελειώσει κανείς τον ΣΥΡΙΖΑ. Να είστε σίγουροι και σίγουρες για αυτό», είπε.