Επιλέγουμε Ευχοστολίδια και μοιράζουμε χαμόγελα σε χιλιάδες παιδιά που έχουν ανάγκη

2023/12/08 at 6:14 ΜΜ 08/12/2023 newsroomΈχουμε τη δύναμη να κάνουμε τις ευχές των παιδιών πραγματικότητα –

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι γίνονται τα όνειρα των παιδιών; Τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ έχουν την απάντηση, αφού εδώ και 10 χρόνια κάνουν τα όνειρα των παιδιών πραγματικότητα.

Μέσα από την πρωτοβουλία Ευχοστολίδια, τα όνειρα γίνονται ζωγραφιές, οι ζωγραφιές γίνονται γράμματα, τα γράμματα ευχές και οι ευχές ζωντανεύουν μέσα από δώρα!

Εφέτος, τα Ευχοστολίδια πραγματοποιούν χιλιάδες ευχές παιδιών από τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και μπορούμε όλοι να γίνουμε μέρος αυτής της αλυσίδας αγάπης.

Δείτε πώς οι παιδικές ευχές γίνονται πραγματικότητα με τη βοήθεια όλων μας:

Τα βήματα για να πραγματοποιήσουμε μία ή περισσότερες παιδικές ευχές

Οι ευχές των παιδιών από τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχουν αποτυπωθεί σε ζωγραφιές, τις οποίες μπορούμε να βρούμε στις χριστουγεννιάτικες εκθέσεις στα εμπορικά κέντρα της Lamda Development, The Mall Athens και Golden Hall στην Αθήνα, και στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, καθώς και διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας www.opapcsr.gr ή κατεβάζοντας δωρεάν την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ».

Προκειμένου να εκπληρώσουμε μία ή και περισσότερες ευχές ακολουθούμε τα εξής απλά βήματα:

• Επιλέγουμε την παιδική ζωγραφιά – ευχή που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε

• Αγοράζουμε το δώρο που ανταποκρίνεται στην ευχή

• Στέλνουμε τη δική μας ευχή στο παιδί που θα λάβει το δώρο

Βασικός συνεργάτης για την online πραγματοποίηση ευχών είναι τα παιχνιδάδικα Μουστάκας, όπου μπορούμε να βρούμε προεπιλεγμένες επιλογές δώρων, για να διατηρήσουμε κι εφέτος τα χαμόγελα στα παιδικά πρόσωπα.

Για κάθε ευχή που πραγματοποιούμε, έχουμε τη δυνατότητα να λάβουμε την αυθεντική ζωγραφιά του παιδιού, ώστε να θυμόμαστε για πάντα τη σημαντική μας προσφορά.