Η μαγεία των Ευχοστολιδιών επισκέπτεται τα καταστήματα ΟΠΑΠ

2023/12/12 at 6:34 ΜΜ 12/12/2023 newsroom 

– Πώς πραγματοποιούμε ευχές παιδιών που μας έχουν ανάγκη

 

Το εορταστικό κλίμα έχει πλέον κυριαρχήσει και η κινητή έκθεση με τα Ευχοστολίδια ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα για να διαδώσει τη μαγεία των Χριστουγέννων. Από την Κηφισιά, το Μαρούσι, το Περιστέρι και τον Πειραιά ως την Πάτρα, την Κρήτη και τη Θεσσαλονίκη, τα Ευχοστολίδια δίνουν την ευκαιρία σε όλους μας να βρούμε τις ζωγραφιές των παιδιών του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του παιδιού» και να κάνουμε πραγματικότητα τις ευχές που αποτυπώνουν.

Η κινητή έκθεση των Ευχοστολιδιών βρέθηκε, την προηγούμενη εβδομάδα, έξω από το κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Απόστολου Ντιβανίδη, στην οδό Αφεντούλη 19-21, στον Πειραιά και έδωσε την ευκαιρία, τόσο στους πελάτες του καταστήματος όσο και σε όλους όσοι περνούσαν από τη γειτονιά, να διαλέξουν μια ή και περισσότερες παιδικές ευχές για να πραγματοποιήσουν.

Τις επόμενες μέρες το βανάκι των Ευχοστολιδιών θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα ταξιδέψει στην Κόρινθο, την Πάτρα και στη συνέχεια το Ελληνικό.

Δείτε στιγμιότυπα από την επίσκεψη της κινητής έκθεσης Ευχοστολιδιών στον Πειραιά:

https://youtu.be/cjmWy_BYfjk

 

Συμμετέχουμε όλοι στην πρωτοβουλία Ευχοστολίδια

Προκειμένου να εκπληρώσουμε μία ή και περισσότερες ευχές ακολουθούμε τα εξής απλά βήματα:

  • Επιλέγουμε την παιδική ζωγραφιά – ευχή που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε
  • Αγοράζουμε το δώρο που ανταποκρίνεται στην ευχή
  • Στέλνουμε τη δική μας ευχή στο παιδί που θα λάβει το δώρο

Εκτός από την κινητή έκθεση, μπορούμε να βρούμε τα Ευχοστολίδια στις χριστουγεννιάτικες εκθέσεις στα εμπορικά κέντρα της Lamda Development, The Mall Athens και Golden Hall στην Αθήνα, και στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, καθώς και διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας www.opapcsr.gr ή κατεβάζοντας δωρεάν την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ».

Βασικός συνεργάτης για την online πραγματοποίηση ευχών είναι τα παιχνιδάδικα Μουστάκας, όπου μπορούμε να βρούμε προεπιλεγμένες επιλογές δώρων, για να διατηρήσουμε κι εφέτος τα χαμόγελα στα παιδικά πρόσωπα.