Μητσοτάκης: Ξέρω ότι ην ακρίβεια δαγκώνει

2023/12/19 at 5:32 ΜΜ 19/12/2023 newsroomΤη διαβεβαίωση ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα επιστρέψει στο πολλαπλάσιο την εμπιστοσύνη που της έδειξαν οι πολίτες στις δύο φετινές εκλογικές διαδικασίες έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη βόλτα που έκανε στο Πέραμα μετά την επίσκεψή του στο Πρότυπο Επαγγελματικό Λύκειο και τις αλλαγές που παρουσίασε για την επαγγελματική εκπαίδευση. Ο πρωθυπουργός έκανε, μάλιστα, ειδική αναφορά στο θέμα της ακρίβειας που «δαγκώνει ειδικά στα σούπερ μάρκετ» στέλνοντας το μήνυμα ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν «ώστε να μην υπάρχει ανοχή στην κερδοσκοπία».

«Σας είχα ζητήσει προεκλογικά να βάλουμε ένα στοίχημα να σπάσουμε όλα τα ρεκόρ που έχει πετύχει η ΝΔ στην Β Πειραιά και ειδικά στο Πέραμα και τα καταφέραμε» είπε ο πρωθυπουργός.

Δηλώσεις Μητσοτάκη

«Όλα αυτά, όμως, πρέπει να μεταφράζονται στη βελτίωση του επιπέδου ζωής όλων των Ελλήνων και όλων των Ελληνίδων» πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης διαβεβαιώνοντας ότι η κυβέρνηση «θα εργάζεται νυχθημερόν σε αυτή την κατεύθυνση».

«Έχουμε πολύ φιλόδοξα σχέδια για το πώς θα υλοποιήσουμε όλες τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός παραδεχόμενς ότι «δεν είναι όλα τέλεια. Ξέρουμε ότι η ακρίβεια δαγκώνει, ειδικά στα σούπερ μάρκετ αλλά θα είμαστε πάνω στο πρόβλημα ώστε να μην υπάρχει ανοχή στην κερδοσκοπία».