Ο Εργκίν Αταμάν αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ: Τι λέει για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τον Φατίχ Τερίμ και τη ζωή του στην Ελλάδα  

2024/02/12 at 12:23 ΜΜ 12/02/2024 newsroom 

  • Μια ξεχωριστή συνέντευξη του προπονητή του Παναθηναϊκού για την αγαπημένη του συνήθεια, το φαγητό που προτιμάει, τους διαλόγους με φίλους του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού

 

Λίγες μέρες ξεκινήσει το ΟΠΑΠ Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας ο Εργκίν Αταμάν, σε μία απολαυστική συνέντευξή του στον ΟΠΑΠ, μιλάει για όλους και για όλα.

 

Ο Τούρκος προπονητής αναφέρει πώς είναι η ζωή του στην Ελλάδα και αποκαλύπτει την αγαπημένη του συνήθεια. Μιλάει για τη σχέση του με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού AKTOR, Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την πολύ μεγάλη επιθυμία του να επαναφέρει την ομάδα στην κορυφή της Ευρώπης.

 

Αναφέρει το πώς ένιωσε όταν την τεχνική ηγεσία του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού ανέλαβε ο συμπατριώτης του Φατίχ Τερίμ και ποια ήταν η συμβουλή που του έδωσε λίγο πριν έρθει στην Ελλάδα.

 

Στο αποκλειστικό βίντεο του ΟΠΑΠ αποκαλύπτει τι του λένε στο δρόμο οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αλλά και τι απαντάει στους φίλους του Ολυμπιακού που τον προσεγγίζουν. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού αναφέρει ακόμα πόσες σέλφι βγάζει την ημέρα και απαντάει στο δίλημμα σουβλάκι ή ντονέρ.

 

Δείτε τη συνέντευξη του Εργκίν Αταμάν στην κάμερα του ΟΠΑΠ:

 

https://youtu.be/sMRbPe4lqT0

 

 

 

 

 

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ
Αυτό το μήνυμα, οι πληροφορίες που εμπεριέχονται σε αυτό και στα τυχόν επισυναπτόμενα σε αυτό αρχεία είναι απολύτως εμπιστευτικές και ως εκ τούτου απόρρητες και δύνανται να αξιοποιηθούν μόνο από τα φυσικά και νομικά πρόσωπα που απέβλεψε ο αποστολέας ως παραλήπτες. Σε περίπτωση που o αναγνώστης του παρόντος μηνύματος δεν είναι ο σκοπούμενος παραλήπτης, σας γνωστοποιείται ότι απαγορεύεται ρητά η χρήση, η αντιγραφή, η αποθήκευση, η διάδοση, η κοινοποίηση, ή διανομή του παρόντος μηνύματος ή/και των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτό ή/και στα τυχόν επισυναπτόμενα σε αυτό έγγραφα σε οποιοδήποτε τρίτο. Αν εσφαλμένα παραλάβατε το παρόν, παρακαλείσθε να ενημερώσετε άμεσα τον αποστολέα και να διαγράψετε το παρόν από το σύστημά σας. Ευχαριστούμε.

NOTIFICATION–STATEMENT TO THE RECIPIENTS
This message, the information contained therein and its attachments, if any, are strictly confidential and may be used only by the individuals or entities, that the sender intended to be the recipients. If the reader of this message is not the intended recipient, you are hereby notified that any use, copy, retention, dissemination, notification, distribution of this message and/or of the information contained therein and/or to the attached documents to any third party is strictly prohibited. If you received this message in error, please immediately notify the sender and delete this message from your disk. Thank you.