Ποιοι εκλέχθηκαν στο Πειθαρχικό του ΣΥΡΙΖΑ – Τι έγινε με τον Κοτσακά

2024/02/26 at 3:53 ΜΜ 26/02/2024 newsroomΝέα Επιτροπή Δεοντολογίας εξέλεξε το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, με τη διαδικασία να αποκτά ιδιαίτερη σημασία, μετά τα όσα είχαν γίνει τον περασμένο Οκτώβριο εξαιτίας της απροθυμίας τότε του οργάνου να εξετάσει το θέμα των διαγραφών των 3 στελεχών, την οποία είχε ζητήσει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρώτος εκλέγεται ο Γιάννης Μπενίσης και ακολουθούν ο Στέλιος Παππάς, ο Θόδωρος Καλογήρου, ο Δημήτρης Μάρδας, η Χριστίνα Αντωνοπούλου, ο Μανώλης Παναγιωτάκης, ο Σωτήρης Κοντονάσιος, ο Κώστας Αντωνιάδης, ο Φιλήμονας Ρούσσος, η Τόνια Δαμίγου, η Ζωή Χωματά, η Κατερίνα Παπαθεοδώρου, η Ελένη Σακισλή, η Έφη Ζήση και η Μαργαρίτα Μπουραντά.
Advertisement

Στην Επιτροπή Δεοντολογίας ως τώρα συμμετείχαν οι: Ρεγγίνα Βάρτζελη, Ερρίκος Βεντούρας, Χαρά Γιαννακίδου, Αναστασία Θεοδωρακοπούλου, Γιώργος Κακουλάκης, Μιχάλης Καλογήρου, Ζήσης Καπράνας, Αντώνης Κοτσακάς, Κυριακή Κουντούρη, Μάκης Μπαλαούρας, Αμαλία Πορτάλιου, Σταμάτης Σακελλίων, Μιχάλης Σπουρδαλάκης, Ελένη Σταματάκη και Λίνα Χρήστου – Διαούρτα.
Η διαγραφή των 3

Ας σημειωθεί ότι ο Αντώνης Κοτσακάς είχε εναντιωθεί στην εντολή του Στέφανου Κασσελάκη να διαγράψει από τον ΣΥΡΙΖΑ τους Πάνο Σκουρλέτη, Νίκο Φίλη και Δημήτρη Βίτσα.