ΣΥΡΙΖΑ: δεν πήρε τίποτε πίσω ο Κασσελάκης

2024/02/21 at 12:17 ΜΜ 21/02/2024 newsroomΣτο «διακύβευμα» της χθεσινής Πολιτικής Γραμματείας αναφέρθηκαν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, θέλοντας, όπως σημείωσαν, να «αποκαταστήσουν την αλήθεια».

Σύμφωνα με τις πηγές της Κουμουνδούρου, η επιστολή του Στέφανου Κασσελάκη δεν έχει ανακληθεί, κάτι που ζήτησε μόνο ένα μέλος και το αίτημα απορρίφθηκε, ενώ το ερωτηματολόγιο, που έχει προκαλέσει μεγάλη σύγκρουση, παραμένει αναρτημένο στο iSyriza.

«Μόνο ένα μέλος της ΠΓ ζήτησε να τεθεί σε ψηφοφορία το θέμα της ανάκλησης της επιστολής του προέδρου και απορρίφθηκε από όλους στην ΠΓ» και ότι «το ερωτηματολόγιο παραμένει αναρτημένο στον ISYRIZA», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι το διακύβευμα της χθεσινής ΠΓ ήταν «επαναβεβαίωση της εμπιστοσύνης προς τον Πρόεδρο των μελών της ΠΓ ή αλλιώς προσφυγή στα μέλη».

«Η ΠΓ επαναβεβαίωσε την εμπιστοσύνη και την στήριξη στο πρόσωπο του προέδρου και προχωρούμε ενωμένοι στο Συνέδριο, το οποίο θα διεξαχθεί στη βάση των θέσεων όπως αυτές αναπτύχθηκαν κατά τον προσυνεδριακό διάλογο», πρόσθεσαν.