Το DEBATER φέρνει στο φως της δημοσιότητας συνομιλίες της 25χρονης Μαρίας ή Ηλιάνας, της φερόμενης “αρχηγού” που “στρατολογούσε” τα ανήλικα κορίτσια και κανόνιζε τα ραντεβού με διάφορους άνδρες σε ξενοδοχεία εντός και εκτός Αττικής. Η 25χρονη αρχικά γνώριζε τα κορίτσια, κυρίως σε νυχτερινά μαγαζιά και αφού κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους, τα έπειθε να εκδίδονται με αντάλλαγμα χρηματικά ποσά, ναρκωτικές ουσίες, ακόμα και δωρεάν τατουάζ.

debater.gr
debater.gr

Στις παραπάνω συνομιλίες που εξασφάλισε το DEBATER από το κινητό της 25χρονης Μαρίας, της κοπέλας που κανόνιζε τα “ραντεβού” των ανήλικων κοριτσιών, φαίνεται πως κανόνιζε τον διαμοιρασμό των χρημάτων, αλλά κυρίως το πως είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανήλικων κοριτσιών και να την θεωρούν “φίλη” τους.

Πώς δρούσε η 25χρονη αρχηγός του κυκλώματος

Στις αστυνομικές αρχές έχουν καταθέσει τόσο η 17χρονη όσο και οι συγγενείς της. Το θύμα κατέθεσε ότι γνώρισε της 25χρονη Μαρία το καλοκαίρι του 2023 και αμέσως της έκλεισε ερωτικό ραντεβού έναντι αμοιβής. Από τα χρήματα των 300 ευρώ έλαβε η 17χρονη έδωσε 50 ευρώ στην αρχηγό του κυκλώματος.

Κοινός πελάτης ο «τατουατζής»

Στο κύκλωμα της «Λορέλας» αλλά και της «Μαρίας» υπάρχει ένας κοινός πελάτης, ο 55χρονος τατουατζής, ο οποίος είναι σεσημασμένος για αρπαγή, μαστροπεία, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, εκβίαση, όπως επίσης και μία 26χρονη, που ήταν κατηγορούμενη και στα δύο κυκλώματα.

Στο DEBATER μητέρα που προσέγγισαν την κόρη της

Στο μεταξύ, στο DEBATER μίλησε μητέρα μίας ανήλικης που προσεγγίστηκε από το κύκλωμα της 25χρονης. Όπως δήλωσε, η κόρη της αντιστάθηκε στην πρόσκληση της 25χρονης. «Της έκανε πρόταση και της είπε να της δίνει 50€ από κάθε πελάτη που θα πηγαίνει. Όμως η κόρη μου αντιστάθηκε», σημείωσε. Τόνισε ωστόσο πως το κύκλωμα ανάγκαζε τα ανήλικα κορίτσια να κλέβουν, με αποτέλεσμα να πιάνουν την κόρη της συνεχώς οι αστυνομικοί. «Της κατέστρεψαν το ποινικό μητρώο», τόνισε στο DEBATER.