Κολωνός: ο εισαγγελέας βγάζει λάδι για τον βιασμό τον Μίχο!

2024/03/13 at 1:10 ΜΜ 13/03/2024 newsroom 

 

Πρόταση να κριθεί ένοχος ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό για τις τέσσερις από τις επτά κατηγορίες που του αποδίδονται έκανε ο εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου στην κεκλεισμένων των θυρών αγόρευση του. Αντίθετα, ζήτησε την αθώωση του μεταξύ άλλων για τις πράξεις του βιασμού.

Ο εισαγγελέας ζήτησε συγκεκριμένα την αθώωση του βασικού κατηγορούμενου Ηλ. Μίχου για βιασμό λόγω αμφίβολων, για μαστροπεία σε οίκους ανοχής και για μαστροπεία μέσω εξαναγκασμού και με αποκόμιση πορνικών εσόδων.

Αντίθετα, ο εισαγγελέας ζήτησε να κριθεί ένοχος για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε 14 έτη από πρόσωπο που του το είχαν εμπιστευτεί, οπλοκατοχή (για δυο όπλα), κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο χωρίς να έχει συμπληρώσει τα 12 έτη αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία και επιπλέον διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται.

Η αγόρευση του εισαγγελέα συνεχίζεται και για τους υπόλοιπους 25 κατηγορούμενους μεταξύ των οποίων και η μητέρα της ανήλικης.