Λαϊκό Λαχείο: Την Παρασκευή 15 Μαρτίου η ειδική κλήρωση για το Καρναβάλι

2024/03/14 at 8:07 ΜΜ 14/03/2024 newsroom

 – 5 ευρώ η πεντάδα και εγγυημένο έπαθλο 100.000 ευρώ

Στον ρυθμό του Καρναβαλιού κινείται το Λαϊκό Λαχείο, με την ειδική αποκριάτικη κλήρωση αύριο, 15 Μαρτίου, να μοιράζει εγγυημένα 100.000 ευρώ στην τυχερή πεντάδα.

«Οι ειδικές εκδόσεις του Λαϊκού Λαχείου πάντα τραβάνε το ενδιαφέρον του κόσμου και η κινητικότητα στα καταστήματα ΟΠΑΠ αυξάνεται. Το Λαϊκό Λαχείο συμμετέχει για πρώτη φορά στις Απόκριες με την ειδική κλήρωση για το Καρναβάλι. Οι παίκτες μπορούν να προμηθεύονται τους λαχνούς τους στη μισή τιμή από την κανονική έκδοση. Η πεντάδα κοστίζει 5 ευρώ, δηλαδή 1 ευρώ ο κάθε λαχνός», αναφέρει η κα Ευτυχία Φλουρή, ιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ στις Γούβες Ηρακλείου.

Το εγγυημένο έπαθλο και τα μικρότερα κέρδη

Εκτός από το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ που κερδίζει εγγυημένα η τυχερή πεντάδα, η αποκριάτικη κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου μοιράζει στους παίκτες και άλλα, μικρότερα έπαθλα.

Σύμφωνα με την κα Φλουρή, «από 5.000 ευρώ κερδίζουν οι λαχνοί που διαθέτουν τονίδιο αριθμό με τον τυχερό λαχνό σε όλεςτις άλλες σειρές. Από κει και πέρα, 200 ευρώ κερδίζουν οι 119 λαχνοί κάθε σειράςπου θα προκύψουν αυτόματα από τοντυχερό λαχνό της κλήρωσης. Επίσης, 10ευρώ κερδίζουν όσες πεντάδες έχουν τον ίδιο τελευταίο αριθμό με το νικητήριο λήγοντα».

Το Λαϊκό Λαχείο στο OPAP Store App

Μέσα από την εφαρμογή OPAP Store App, οι παίκτες του Λαϊκού Λαχείου μπορούν να σκανάρουν τους λαχνούς στο κινητό τους, για να δουν αν  έχουν κερδίσει. «Κάθε λαχνός που σκανάρεται συμμετέχει στο πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να συμμετέχουν σε κληρώσεις και να διεκδικούν προνόμια και δώρα», υπογραμμίζει η  κα Ελπίδα Λιάκου, υπεύθυνη καταστήματος ΟΠΑΠ, στην οδό Γοργοποτάμου 10, στο Αγρίνιο.

Δυνατότητα εκτυπωμένης μορφής

Παράλληλα, διαθέσιμη για την ειδική κλήρωση του Καρναβαλιού είναι και η νέα εκτυπωμένη μορφή του Λαϊκού Λαχείου, με δυνατότητα επιλογής λήγοντα και χιλιάδας. Όπως τονίζει η κα Λιάκου, «οι πελάτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ μπορούν, μέσα από τις τερματικές μηχανές στον πάγκο εξυπηρέτησης, να διαλέξουν συγκεκριμένο λήγοντα από το μηδέν έως το εννιά,  συγκεκριμένη χιλιάδα, τον συνδυασμό λήγοντα και χιλιάδας, καθώς και τον τυχαίο μονό ή ζυγό λήγοντα».

Η ειδική κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου για το Καρναβάλι θα μεταδοθεί ζωντανά την Παρασκευή 15 Μαρτίου στις 19:00, από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube.