Ποιες είναι οι 13 νέες μικρομεσαίες επιχειρήσεις που εντάχθηκαν στην οικογένεια του ΟΠΑΠ Forward (vid)

2024/03/22 at 2:48 ΜΜ 22/03/2024 newsroom 

 

 Οι νέοι επιχειρηματίες του προγράμματος ΟΠΑΠ Forward με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΠΑΠ, Γιαν Κάρας, τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΠΑΠ, Οδυσσέα Χριστοφόρου, τον Μάρκο Βερέμη, Partner της Big Pi Ventures και Μέλος του Δ.Σ. της Endeavor Greece και τον Κώστα Μάλλιο, Corporate Vice President CSD, EUROPE της Applied Materials.

 

Δεκατρία οράματα που περιμένουν να γίνουν πραγματικότητα, δεκατρείς ιστορίες που θέλουν να μετατραπούν σε success stories, δεκατρείς εταιρείες που ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα στην ανάπτυξή τους. Το κορυφαίο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας ΟΠΑΠ Forward ξεκινά δυναμικά τον 6ο κύκλο του, καλωσορίζοντας 13 νέες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, βοηθώντας τες να γυρίσουν σελίδα στην ιστορία τους.

Οι επιχειρήσεις αυτές, που προέρχονται από όλη την ελληνική επικράτεια, καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα κλάδων της οικονομίας, μεταξύ των οποίων τα τρόφιμα και τα ποτά, η τεχνολογία, το εμπόριο και το λιανεμπόριο, η εστίαση, η βιομηχανία, η μεταποίηση, ο τουρισμός και η αγροτική παραγωγή.

Πρόκειται για τις: AgroApps, Αρχειοθήκη, Callista, Αλάτι Δαδακαρίδη, Fresh Line, Goumenisses, Ideal Bikes, KYKNOS, Nutree, Prigipo, SKAG, Softweb και Unismack.

Γνωρίστε τις εταιρείες στο παρακάτω βίντεο:

Νέες θέσεις εργασίας και αύξηση τζίρου

Με τη στήριξη του ΟΠΑΠ και του διεθνούς μη κερδοσκοπικού οργανισμού Endeavor Greece, οι εταιρείες που έχουν συμμετάσχει στο πρόγραμμα ΟΠΑΠ Forward, από το 2016 μέχρι σήμερα, έχουν πετύχει σημαντικά αποτελέσματα. Συγκεκριμένα, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν 2.847 νέες άμεσες θέσεις εργασίας, ενώ υποστηρίζουν 23.000 νέες έμμεσες θέσεις απασχόλησης, μέσω των συνεργασιών τους στην αγορά. Επιπλέον, έχουν αυξήσει τον κύκλο εργασιών τους κατά 470 εκατομμύρια ευρώ συνολικά.

Δείτε το βίντεο: