Attica: Απίστευτος καυγάς Σέρμπου – Τσίπρα

2024/04/03 at 3:42 ΜΜ 03/04/2024 newsroomΜία απίστευτη κόντρα στον «αέρα» του Attica TV είχαν ο Σωτήρης Σέρμπος – αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ με τον Γιώργο Τσίπρα – επίσης υποψήφιο ευρωβουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Χωρίς Μακιγιάζ» με τον Γιώργο Χουδαλάκη οι δυο υποψήφιοι άρχισαν να συζητούν αλλά όταν η κουβέντα έφτασε στα Τέμπη και στο κατηγορητήριο που παρουσίασε ο ΣΥΡΙΖΑ για τον Κώστα Αχ. Καραμανλή, τα πνεύματα οξύνθηκαν και ακολούθησε ένας χαοτικός διάλογος με σκληρές εκφράσεις μεταξύ των δυο και σε προσωπικό επίπεδο.

Επίδικο το εάν ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει τελικά το αίτημα για τη σύσταση προκαταρκτικής Επιτροπής με τον Σωτήρη Σέρμπο να απευθύνεται με έντονο ύφος προς τον Γιώργο Τσίπρα κατηγορώντας τον για «αιμοσταγή λαϊκισμό». «Δώστε απαντήσεις επί της ουσίας και ποιος εργαλειοποιεί θα το κρίνει η ελληνική κοινωνία» είπε ο κ. Τσίπρας.

Η συζήτηση ξέφυγε όταν ο κ. Σέρμπος αναφέρθηκε στο Δίκαιο της Θάλασσας και σε παλαιότερες δηλώσεις του κ. Τσίπρα. «Δεν ήξερες ούτε το Δίκαιο της Θάλασσας, παίξατε τη χώρα στα ζάρια, είσαι ντροπή!» είπε ο κ. Σέρμπος προκαλώντας την «έκρηξη» του Γιώργου Τσίπρα: «Ντροπή είσαι και φαίνεσαι! Ήρθες εδώ μέσα να κάνεις τσαμπουκά; Εγώ δε συνεχίζω έτσι, ο άνθρωπος είναι απολίτιστος!»

πηγή flash.gr