Βελόπουλος: καταγγελίες για…τρολ και άρση ασυλίας

2024/04/17 at 12:29 ΜΜ 17/04/2024 newsroomΤην άρση της βουλευτικής ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου σε υπόθεση «συκοφαντικής δυσφήμισης», προτείνει στην ολομέλεια της Βουλής η αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, υπέρ της άρσης ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου φέρονται να ψήφισαν όλα τα κόμματα, πλην του ΚΚΕ που δήλωσε «παρών». Ο ίδιος ο κ. Βελόπουλος πάντως μιλά για συκοφαντίες και ζήτησε από το βουλευτή του που μετέχει στην Επιτροπή να ψηφίσει υπέρ της άρτσης της ασυλίας του καθώς δεν έχει να φοβηθεί κάτι.

Στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής διαβιβάστηκε μήνυση του αξιωματικού ε.α. του ΠΝ Ευστάθιου Φλώρου κατά του Κυριάκου Βελόπουλου για συκοφαντική δυσφήμιση. Ο πρώτος,  είναι και πατέρας βουλευτή των Σπαρτιατών, πλέον ανεξάρτητου βουλευτή, και σχυρίζεται ότι ήταν από τους συνιδρυτές της Ελληνικής Λύσης.Στην πορεία τον “έδιωξε”  ο Βελόπουλος με αποτέλεσμα  να ιδρύσει δικό του κόμμα με τίτλο “Ελληνική Πατριωτική Λύση”. Ο μηνυτής υποστηρίζει ότι ο Βελόπουλος και οι στενοί του συνεργάτες έχουν στήσει ψεύτικους λογαριασμούς στο “σκοτεινό” διαδίκτυο και “εκτελούν” τους πολιτικούς τους αντιπάλους. Ένα από τα θύματα είναι και ο ίδιος με το γνωστό τρολ “ULTRA LISI NIKIFOROS” να τον στοχοποιεί με χυδαίες αναρτήσεις για τη σεξουαλική του ταυτότητα. Ο Ευστ. Φλώρος λοιπόν ζητά από τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης να παραιτηθεί της βουλευτικής του ασυλίας για να λύσουν τις διαφορές τους ενώπιον της δικαιοσύνης.