Διασκέδαση 24/7 στο opaponline.gr

2024/05/28 at 7:15 ΜΜ 28/05/2024 newsroom– Διαδικτυακή κατάθεση δελτίων με αποκλειστικές προσφορές*

Το ποσό των 1,4 εκατομμυρίων ευρώ μοιράζει απόψε το ΤΖΟΚΕΡ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους για την αποψινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ, αλλά και για όλα τα παιχνίδια αριθμών του ΟΠΑΠ, και διαδικτυακά μέσω του opaponline.gr και του Opaponline App.

Μάλιστα, όλοι όσοι επισκέπτονται τόσο την ιστοσελίδα όσο και την εφαρμογή μπορούν να βρουν αποκλειστικές online προσφορές, όπως η προσφορά happy hour* από τις 00:00 έως τις 02:00 αλλά και η προσφορά χωρίς κατάθεση*, για τις οποίες ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Όσοι ενδιαφέρονται για τις διαδικτυακές προσφορές, μπορούν να μάθουν περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

Παιχνίδι 24/7 στο opaponline.gr

Στο opaponline.gr μπορεί κανείς να βρει 24/7 όλα τα αγαπημένα παιχνίδια αριθμών του ΟΠΑΠ (ΚΙΝΟ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, SUPER 3, ΠΡΟΤΟ), να καταθέτει online δελτία με λίγα κλικ καθώς και να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο τις κληρώσεις και τα αποτελέσματα.

Μάλιστα, με το MyREWARDS, το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης του opaponline.gr, οι παίκτες μπορούν να ολοκληρώνουν αποστολές και να μαζεύουν πετράδια, τα οποία ισοδυναμούν με πόντους. Όσους περισσότερους πόντους μαζεύει κανείς, ανεβαίνει επίπεδα και ξεκλειδώνει αποκλειστικά προνόμια, προσφορές και δώρα*.

Όσοι ενδιαφέρονται για το πρόγραμμα επιβράβευσης My Rewards μπορούν να μάθουν περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα