Πανιώνιος: η μεγάλη μάχη για την άνοδο στην Basket League

2024/05/19 at 11:54 ΠΜ 19/05/2024 newsroomΠανιώνιος και Ηρακλής “μάχονται” στο κλειστό των Άνω Λιοσίων (16:00, ACTION 24) στον τελευταίο αγώνα του Final Four της Elite League, ψάχνοντας για την νίκη που θα τους επιτρέψει να ακολουθήσουν τον Μίλωνα στη Basket League της σεζόν 2023/24.

Ενόψει του σημερινού (19.05.2024) αγώνα Πανιώνιου – Ηρακλή (Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, 16.00) για το Final 4 του πρωταθλήματος της Elite League Ερρίκος Ντυνάν και μετά από ενημέρωση της Αστυνομίας και των λοιπών εμπλεκομένων Αρχών, ισχύουν τα παρακάτω μέτρα:

1) Κανείς φίλαθλος χωρίς εισιτήριο δεν μπορεί να προσεγγίζει τον περιβάλλοντα χώρο του γήπεδο

2) Όσοι φίλαθλοι έχουν εισιτήριο, θα πρέπει να έχουν πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο κλπ), άλλως δεν θα είναι δυνατή η είσοδος τους στο γήπεδο

3) Κατά τη διενέργεια του σωματικού ελέγχου, εφόσον διαπιστωθεί ότι υπάρχουν αντικείμενα που απαγορεύονται από τον νέο αθλητικό νόμο, θα εφαρμόζεται επι τόπου η διαδικασία που προβλέπεται από τον νέο αθλητικό νόμο.

4) Ο χώρος του κλειστού γυμναστηρίου εποπτεύεται από κλειστό σύστημα ηλεκτρονικής εποπτείας με βάση τα προβλεπόμενα στον Νέο Αθλητικό Νόμο και επομένως εφόσον διαπιστώνεται οποιοδήποτε αδίκημα θα εφαρμόζονται άμεσα οι αυστηρές κυρώσεις του νόμου. Η ΔΕΑΒ, άλλωστε, είναι παρούσα με κλιμάκια της κατά τη διάρκεια του Final 4. Οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά θα οδηγήσει στη σύλληψη του υπαίτιου/των υπαιτίων μέσω της αυτόφωτης διαδικασίας.

5) Απαγορεύεται ρητώς η κατάληψη διαδρόμων και κλιμάκων των εξεδρών από θεατές, καθώς επίσης και η κατοχή και διάθεση στο καταναλωτικό κοινό εμφιαλωμένων νερών, αναψυκτικών, ποτών, χυμών και άλλων ροφημάτων γενικώς, σε γυάλινες, μεταλλικές κ.λ.π συσκευασίες πλην πλαστικών και χάρτινων σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

6) Δεν θα επιτραπεί η είσοδος/ανάρτηση πανό στο Ο.Κ.Α.Λ. με προκλητικό ή υβριστικό/ρατσιστικό περιεχόμενο.

7) Έλεγχος θα πραγματοποιηθεί ΚΑΙ στις αποστολές των ομάδων για τυχόν αντικείμενα που απαγορεύονται από τον αθλητικό νόμο.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι απαγορεύονται τα υβριστικά συνθήματα γενικά, όπως επίσης ΚΑΙ τα υβριστικά συνθήματα κατά προσώπων. Σε περίπτωση που οι φίλαθλοι δεν συμμορφώνονται τούτο μπορεί να επιφέρει εκκένωση γηπέδου και να επιβληθούν ποινές στο υπαίτιο σωματείο/ΚΑΕ.

9) Οποιαδήποτε πρόκληση επεισοδίου, περιορισμένης η εκτεταμένης μορφής, είναι δυνατόν να οδηγήσει σε μηδενισμό του υπαίτιου σωματείου/ΚΑΕ και να επιβληθούν ποινές μηδενισμού, αποβολής καθώς και χρηματικές ποινές. Σε περίπτωση που εμπλακούν φίλαθλοι και των δυο σωματείων/ΚΑΕ τούτο θα έχει αποτέλεσμα να μηδενιστούν ΚΑΙ οι δυο ομάδες με αποτέλεσμα να επιβληθούν ποινές αποβολής και χρηματικές ποινές.