Πως στήθηκε η ενέδρα θανάτου στον Βύρωνα

2024/05/10 at 10:15 ΠΜ 10/05/2024 newsroomΛΑΖΟΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ (debater)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την ενέδρα θανάτου το βράδυ της Πέμπτης (9/5) στον Βύρωνα, στην πλατεία Αγίου Λαζάρου, όπου ένας 32χρονος Αλβανός έπεσε νεκρός μπροστά στα μάτια της συζύγου του και του παιδιού του.
Βύρωνας δολοφονία γυναίκα κλαίει

Άγνωστοι δράστες που επέβαιναν σε μηχανή, πλησίασαν στη μαύρη Μερσεντές και εκτέλεσαν τον 32χρονο, ο οποίος ήταν μέσα στο ΙΧ μαζί με την 37χρονη γυναίκα του. Η γυναίκα δεν τραυματίστηκε, όμως υπέστη σοκ.
βύρωνας δολοφονία
Λίγα μέτρα μακριά το παιδί του 32χρονου

Λίγα μέτρα πιο δίπλα, βρισκόταν το παιδί του άνδρα και η πεθερά του, που είχαν πάει σε κατάστημα εστίασης.

Η πεθερά άκουσε φωνές ότι ένας άνδρας είναι νεκρός και βγαίνοντας από το κατάστημα με το εγγόνι της είδαν τον 32χρονο νεκρό και έσπευσε να απομακρύνει το παιδί από το σημείο. Το παιδί είχε καταλάβει τι είχε συμβεί και φώναζε «είναι ο μπαμπάς μου, είναι ο μπαμπάς μου».
Βύρωνας δολοφονία

Πληροφορίες αναφέρουν πως τον 32χρονο άνδρα έψαχνε για «ξεκαθάρισμα» η αλβανική μαφία από το 2012.

Αυτόπτης μάρτυρας στο DEBATER

Αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού δήλωσε στο DEBATER: «Η πεθερά του θύματος με το εγγόνι της είχαν πάει στο σουβλατζίδικο να πάρουν σουβλάκια. Ξαφνικά ακούγονται οι πυροβολισμοί αλλά δεν κατάλαβα ακριβώς τι είναι, καθώς βλέπαμε τον αγώνα. Την πεθερά του ξέρω ότι μένει εδώ στη γειτονιά. Πάνω στη μηχανή ήταν δύο άντρες φορώντας λευκά κράνη. Κατέβηκε ο ένας και τον πυροβόλησε».