Πόσο καλά ξέρεις το «Zari»;

2024/05/08 at 5:38 ΜΜ 08/05/2024 newsroom

Πόσο καλά ξέρεις το «Zari»; – Χόρεψε μαζί με τη Μαρίνα Σάττι στο AR video booth by Eurojackpot που θα βρίσκεται στο πιο hot σημείο της Αθήνας από την Πέμπτη έως και το Σάββατο  

 

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στο Μάλμεέχει αρχίσει και οι eurofans έχουν τη δυνατότητα να χορέψουν μαζί της τοZari”,με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Από τηνΠέμπτη έως και το Σάββατο, ένα ειδικά διαμορφωμένο AR video booth μας περιμένει όλους στη συμβολή των οδών Ερμού και Βουλής, στο Σύνταγμα, για να ευχηθούμε «καλή επιτυχία» στη Μαρίνα Σάττι και να απολαύσουμε μια μοναδική εμπειρία επαυξημένης πραγματικότητας.

Εκεί θα βρίσκεται και το Eurojackpot, ο μεγάλος χορηγός της ελληνικήςσυμμετοχής στη Σουηδία. Μπαίνουμε στοAR booth, χορεύουμε στο ρυθμό από το “Zari” και λαμβάνουμε το βίντεο τηςχορογραφίας με παρτενέρ τη Μαρίνα Σάττιστο κινητό μας, για να το μοιραστούμε μετους φίλους μας στα social media. Και τιςτρεις ημέρες, από Πέμπτη έως καιΣάββατο, το  AR video booth by Eurojackpot θα βρίσκεται στην περιοχή τουΣυντάγματος από τις 12:00 μέχρι τις 20:00.

H Μαρίνα Σάττι μας προσκαλεί να χορέψουμε μαζί της:

https://www.youtube.com/shorts/q99rZCVXpk0

18+ επίγειο  |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ |Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας |ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα