Ευρωεκλογές: Η …ευχή του Παπανώτα στον Κασσελάκη (video)

2024/06/10 at 11:17 ΠΜ 10/06/2024 newsroomΤο πρωί της Δευτέρας (10.06.2024) η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Κώστας Φραγκολιάς επέλεξαν να ανοίξουν την εκπομπή φορώντας συλλεκτικά μπλουζάκια των Coldplay, οι οποίοι έδωσαν δύο ανεπανάληπτες συναυλίες το Σαββατοκύριακο.

Ο Δημήτρης Παπανώτας, από το πάνελ του «Happy Day» έκανε έναν σχολιασμό αφήνοντας ένα υπονοούμενα για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Σημειωτέον ότι ο δημοσιογράφος παραπέμφθηκε με εντολή Κασσελάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ στον απόηχο πολιτικών δηλώσεών του.

Ο διάλογος του Δημήτρη Παπανώτα με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή – “Καλή χώνεψη”

Ο Δημήτρης Παπανώτας σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της ευρωκάλπης, όπου η αξιωματική αντιπολίτευση συγκέντρωσε το ποσοστό 14,7%, πολύ χαμηλό σε σχέση με αυτό που περίμεναν και για δεύτερο κόμμα του Κοινοβουλίου, είπε: «Αφού επιμένετε στους Coldplay, τον Μητσοτάκη τον ευχαρίστησε εκεί, ο άλλος που έτρεχε, τζάμπα και βερεσέ έτρεχε;».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε στη συνέχεια: «Ε, δεν τον ήξερε για να τον ευχαριστήσει».

«Φαντάσου!», είπε με τη σειρά του ο δημοσιογράφος.

«Εσύ τώρα ψάχνεις αφορμές για να πεις για τον Κασσελάκη, άσε να τα πεις στον Βερύκιο», του είπε η γνωστή παρουσιάστρια θέλοντας να αποφύγει τα σχόλια προς τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο σημείο αυτό Δημήτρης Παπανώτας ακούγεται να λέει: «Δεν έχω να πω τίποτα, καλή χώνεψη!», πετώντας «μπηχτή» για το αποτέλεσμα του κόμματος, του οποίου είχε υπάρξει μέλος.

Δείτε το βίντεο