Κασσελάκης: η πολιτική έχει επηρεάσει τη σχέση μου με τον Τάιλερ

2024/06/03 at 3:42 ΜΜ 03/06/2024 newsroomΣτον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στην κυπριακή τηλεόραση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, αποκαλύπτοντας ότι είναι το στήριγμά του, ότι θα ήθελε να έχουν περισσότερο χρόνο μαζί και ότι η σχέση τους έχει ήδη μια τριβή λόγω της μεγάλης αυτής αλλαγής στη ζωή τους και της ενασχόλησής του με την πολιτική.

Σε ότι αφορά στο κομμάτι ότι από την πρώτη στιγμή που συστήθηκε στο κοινό έκανε γνωστό τον προσανατολισμό του, είπε ότι δεν θα μπορούσε να κάνει διαφορετικό, ότι αυτός είναι και εξήγησε το πώς θα ήθελε να είναι τα πράγματα για τους ομόφυλους και όλους τους ανθρώπους γενικά. Όπως είπε το θέμα θα έπρεπε να είναι η αγάπη και να μην χρειάζεται κανείς να εξηγεί την επιλογή του και μίλησε για μια πολιτική με ενσυναίσθηση.

Όταν ερωτήθηκε από τον παρουσιαστή Τάσο Τρύφωνος για τη σχέση του με τον Τάιλερ σε αυτό το νέο πλαίσιο της ζωής του είπε ο Στέφανος Κασσελάκης:

«Σε προσωπικό επίπεδο προφανώς έχει υπάρξει μια τριβή στην προσωπική μου ζωή, ένα βάρος γιατί πρώτα από όλα δεν υπάρχει ιδιωτικότητα, δεύτερον, δεν υπάρχει χρόνος να ασχοληθώ με τα προσωπικά μου ζητήματα. Έχω μεγάλο κόστος και οικονομικό και συναισθηματικό αλλά δεν συγκρίνεται αυτό με το βάρος που έχει ο Έλληνας πολίτης που γνωρίζω εκεί έξω».

Σε άλλο σημείο είπε για τον σύζυγό του: «Το καλό είναι ότι ο πυρήνας μας που είναι ο σύζυγός μου, η οικογένειά μου, η οικογένειά του, είναι πάρα πολύ δυνατός. Αρα ο λόγος που δεν το βλέπω έτσι είναι γιατί ξέρω ότι αν όλα πάνε στραβά όχι μόνο δεν θα έχω τύψεις αλλά θα είμαι πολύ χαρούμενος γιατί έχουμε αυτόν τον πυρήνα».

«Ο Τάιλερ έχει συνηθίσει τις κάμερες, αλλά δεν του είναι εύκολο πάντα να κρατάει το χαμόγελο»

Για το αν ο σύζυγός του δεν ήθελε την ενασχόλησή του με την πολιτική, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε ότι «ο Τάιλερ δεν ήταν ότι δεν ήθελε, αλλά φοβόταν. Ηξερε ότι θα άλλαζε η ζωή μας, θα ήταν μια μετάβαση από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα άρα ήταν μια διαδικασία που την ακολουθούσαμε σταδιακά και την πήραμε», είπε αρχικά και συνέχισε:

Στην ερώτηση αν «έχετε σκεφτεί αν ολα αυτά μπορούν να επηρεάσσουν τη σχέση σας αν μπορούν να επηρεάσουν οποιαδήποτε προβεβλημένη σχέση;», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε:

«Την έχουν ήδη επηρεάσει. Αρχίσαμε μαζί αυτή την πορεία. Οταν συναντηθήκαμε ούτε είχα εκδηλωθεί σε ότι αφορά στον προσανατολισμό μου, ούτε είχα πετύχει επιχειρηματικά σε εκείνη τη σταδιοδρομία που είχα ξεκινήσει. Αρα ό,τι έχουμε κάνει το έχουμε κάνει μαζί. Εκείνος ήταν 7,5 χρόνια στις ΜΕΘ ως νοσηλευτής και μετά ως διδάκτορ νοσηλευτής, έχε περάσει από Covid, τις βάρδιες μέσα στη νύχτα με την ίδια μάσκα τρεις εβδομάδες, με τους πρώην συναδέλφους μου από την Goldman Sacks να έχουν φύγει από το Μανχάταν και να είναι στα εξοχικά τους, όσο εγώ πήγαινα τον Τάιλερ στην βάρδιά του, στην καραντίνα εκεί ήμασταν στην πρώτη γραμμή. Εχουμε μια ιστορία την οποία την έχουμε φτιάξει από την αρχή μαζί, έχουμε μια πολύ δεμένη και αληθινή σχέση και θα αντέξουμε τα πάντα. Από εκεί και πέρα αν μπορούσαμε να είχαμε λίγο παραπάνω χρόνο, αλλά τώρα είναι και προεκλογικός χρόνος, είναι και μια περίοδος που έχει δει τον ΣΥΡΙΖΑ να περνά από μεγάλη μεταβλητότητα μέχρι σήμερα που είναι σε πορεία μεγάλης ανάκαμψης. Αυτά προφανώς δεν γίνονται υπό κανονικές συνθήκες. Από εκεί και πέρα τι πάει να πει κανονική συνθήκη για εμένα τον Τάιλερ και τον ΣΥΡΙΖΑ του μέλλοντος, δεν έχω ιδέα αλλά θα το μάθουμε όλοι μαζί».