Μαρινάκης: πότε θα δώσει διακαναλική ο Κασσελάκης;

2024/06/02 at 6:43 ΜΜ 02/06/2024 newsroomΕπίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, σχετικά με ανάρτησή του, κατά την οποία, όπως είπε, υποδείκνυε στους δημοσιογράφους τι πρέπει να ρωτήσουν τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο πλαίσιο της διακαναλικής συνέντευξής του νωρίτερα το πρωί, εξαπέλυσε σε ανάρτηση του στην πλατφόρμα του Tik Tok ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης. Στην ίδια ανάρτησή του, ο κ. Μαρινάκης επισημαίνει ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ανακοινώσει εάν θα παραχωρήσει και αυτός διακαναλική συνέντευξη.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη:

“Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η διακαναλική συνέντευξη Τύπου του Πρωθυπουργού στα Χανιά. Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις και από πανελλαδικής εμβέλειας Μέσα και από τοπικά Μέσα για ζητήματα ευρωεκλογών, Ευρώπης, τη θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη και ζητήματα εσωτερικής πολιτικής.

 

Χωρίς βέβαια ποτέ να αποχωρήσει αν η ερώτηση δεν του αρέσει. Το φοβερό ποιο είναι; Λίγο πριν τη συνέντευξη Τύπου, ο αρχηγός της Αντιπολίτευσης, ο κ. Κασσελάκης, έκανε μία δημοσίευση όπου υποδείκνυε στους δημοσιογράφους ποιες ερωτήσεις πρέπει να γίνουν στη συνέντευξη Τύπου.

Πέραν του πρωτοφανούς, – ένας άλλος πολιτικός να υποδεικνύει στους δημοσιογράφους πώς θα κάνουν τη δουλειά τους, αυτό αξιολογείται-, είναι ο ίδιος άνθρωπος που, όταν δεν του αρέσουν οι ερωτήσεις αποχωρεί και βέβαια, αν δεν κάνουμε λάθος, δεν έχει ανακοινώσει την διενέργεια διακαναλικής συνέντευξης Τύπου. Είναι αυτό που ακολουθεί και σε άλλες περιπτώσεις, δηλαδή ενώ “δεν κάνω διακαναλική συνέντευξη Τύπου, κάνω υποδείξεις για τις συνεντεύξεις Τύπου των άλλων”, “ενώ δεν έχω δώσει ακόμα όπως έχω υποσχεθεί στη δημοσιότητα το δικό μου πόθεν έσχες, μπορώ και κατηγορώ για το πόθεν έσχες των άλλων”, όπως του Πρωθυπουργού, το οποίο ελέγχεται εδώ και 20 χρόνια”.