Ο Διευθυντής ΔΠΒ του ΓΕΣ επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Intracom Defense

2024/07/11 at 6:27 ΜΜ 11/07/2024 newsroomΚορωπί, 11 Ιουλίου 2024: Η IDE είχε την τιμή να υποδεχθεί στις εγκαταστάσεις της στο Κορωπί, την επίσκεψη του Διευθυντή Πυροβολικού του Γενικού Επιτελείου Στρατού με επιτελείς του.
Κατά την επίσκεψη παρουσιάστηκαν οι δραστηριότητες της εταιρίας στην ανάπτυξη και παραγωγή καινοτόμων προϊόντων και λύσεων στους τομείς επικοινωνιών, αδιάλειπτης παροχής ισχύος, μη επανδρωμένων αεροχημάτων, καθώς και συστημάτων αεράμυνας.

#​​#​​#
Σχετικά με την IDE
Η INTRACOM DEFENSE (IDE) είναι μια ελληνική εταιρεία με μακροχρόνια διεθνή παρουσία και αξιοσημείωτη εξαγωγική δραστηριότητα στον χώρο των Αμυντικών συστημάτων. Η IDE χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής στον σχεδιασμό και στην ανάπτυξη προηγμένων προϊόντων στους τομείς των ηλεκτρονικών πυραυλικών συστημάτων, τακτικών συστημάτων επικοινωνιών και πληροφοριών, ολοκληρωμένων λύσεων επιτήρησης, υβριδικών συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας και μη επανδρωμένων συστημάτων.
Η IDE συγκαταλέγεται στην επίσημη λίστα προμηθευτών οργανισμών του NATO, συμμετέχει σε διεθνή προγράμματα και έχει επιτύχει να ηγείται σε ευρωπαϊκά έργα χρηματοδοτούμενα από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Άμυνας, ενώ παράλληλα στηρίζει την ελληνική βιομηχανία μέσω ανάθεσης σημαντικού υποκατασκευαστικού έργου σε άλλες ελληνικές εταιρίες, συμβάλλοντας στην οικονομία της χώρας.
Με επίκεντρο τον ανθρώπινο παράγοντα επιτυγχάνεται η εξωστρέφεια, η αξιοπιστία και η ποιότητα που χαρακτηρίζουν την εταιρεία και τεκμηριώνονται με όλα τα έγκυρα διεθνή πιστοποιητικά και τις τιμητικές διακρίσεις που έχει λάβει καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της.
Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.intracomdefense.com