Αποκλειστικό: Τώρα εξώδικο Παρασκευόπουλου στον Ρωμανό!

2021/06/22 at 4:46 ΜΜ 22/06/2021 NewsRoomΣύμφωνα με πληροφορίες του PireasNow,  δικαστικός επιμελητής απέστειλε εξώδικο του πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Πασρασκευόπουλου στο διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ Νίκο Ρωμανό.
Νωρίτερα είχε κάνει δήλωση  ο εκπρόσωπος  Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νάσου Ηλιόπουλου ο οποίος τόνιζε :

 
 
 
Η ΝΔ για να διαχειριστεί το νέο φιάσκο της ΕΛ.ΑΣ με τον βιαστή στα Πετράλωνα που έχασε μέσα από τα χέρια της, διακινούσε πως είχε αποφυλακιστεί με το νόμο Παρασκευόπουλου.
 
Τελικά, ούτε με τον νόμο Παρασκευόπουλου είχε αποφυλακιστεί, ούτε με τον νέο Ποινικό Κώδικα, αλλά με τις ευνοϊκότερες διατάξεις του παλιού Ποινικού Κώδικα για την έκτιση ποινών και την υφ’ όρων απόλυση.
Το ερώτημα λοιπόν είναι απλό: Ο κ. Μητσοτάκης υιοθετεί τις συκοφαντίες του διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ ή θα τον αποπέμψει;
 

Δήλωση του πρ. Υπουργού Δικαιοσύνης Ν. Παρασκευόπουλου, με αφορμή τον νέο κύκλο ψευδών που συνδέουν τον ανατριχιαστικό βιασμό στα Πετράλωνα με τον λεγόμενο «Νόμο Παρασκευόπουλου»

Ωμή προπαγάνδα

Τα φερέφωνα της Νέας Δημοκρατίας επιμένουν να συκοφαντούν και να λερώνουν τη δημοκρατία, εκμεταλλευόμενα τον πόνο και την ανησυχία για τα θύματα των αποτρόπαιων εγκλημάτων στα Γλυκά Νερά και στα Πετράλωνα.

Η αλήθεια όμως, ως συνήθως, τους εκθέτει. Ο «Νόμος Παρασκευόπουλου» έχει λήξει αμετάκλητα από τις 28/8/2017. Οι απολύσεις κρατουμένων πάντοτε γίνονται με τη νομοθεσία που εκάστοτε ισχύει. Στην περίπτωση των Πετραλώνων η σχετική απόλυση έγινε το 2020, επί Νέας Δημοκρατίας. Η ευθύνη της τελευταίας για τη συστηματική διασπορά ψευδών είναι ιστορικά πρωτοφανής.