Μπουτσικάκης (σε Κανάλι-1): Ο ΣΥΡΙΖΑ ποντάρει στον διχασμό!

2021/07/28 at 2:16 ΜΜ 28/07/2021 NewsRoom«Δημιουργούμε ένα σχολείο το οποίο ατενίζει το αύριο και διαμορφώνει την Ελλάδα του 21ου αιώνα!», δήλωσε ο Βουλευτής ΝΔ Α΄ Πειραιώς και Νήσων, κ. Χριστόφορος Μπουτσικάκης, στη συνέντευξη που έδωσε στο Κανάλι 1 του Πειραιά και στο Βασίλη Ταλαμάγκα, ενόψει της ψήφισης του νομοσχεδίου του Υπουργείου Παιδείας για την αναβάθμιση του σχολείου και την ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών.
 
Όσον αφορά στην κριτική του ΣΥΡΙΖΑ για την καθιέρωση ελάχιστης βάσης εισαγωγής στα πανεπιστήμια, ο κ. Μπουτσικάκης υπερασπίστηκε το νέο πλαίσιο που έφερε η Κυβέρνηση, επιτιθέμενος συγχρόνως στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Πρέπει να δίνουμε βήμα στις σχολές να αποφασίζουν, και με ποιους όρους, να παίρνουν φοιτητές και πόσους. Ο ΣΥΡΙΖΑ ποντάρει στο διχασμό. Με αυτόν τον τρόπο εξελέγη το 2015, με τάξιμο πραγμάτων που ήταν ανυπόστατα, όπως και τώρα ο κύριος Τσίπρας τάζει στα παιδιά που δεν μπήκαν στο πανεπιστήμιο ότι θα τα βάλει σε δεύτερο χρόνο. Αυτά είναι αστεία πράγματα! Πρέπει να υπάρχει σοβαρότητα στον πολιτικό λόγο. Δεν μπορεί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να λέει τέτοια πράγματα!», τόνισε ο Βουλευτής.
 
Ακολούθως, ο κ. Μπουτσικάκης αναφέρθηκε στο σεξιστικό tweet στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που στοχοποιούσε την κορυφαία τενίστρια Μαρία Σάκκαρη, το οποίο κατήγγειλε από το βήμα της Βουλής, χωρίς ωστόσο να λάβει καμία απάντηση.
 
Κλείνοντας, σχετικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19, ο Βουλευτής κάλεσε όλους τους συμπολίτες μας να εμβολιαστούν: «Είναι ο μοναδικός τρόπος, η μοναδική ασπίδα, το μοναδικό όπλο που έχουμε αυτή τη στιγμή απέναντι στον κορωνοϊό. Είναι θέμα ατομικής ευθύνης και ο καθένας μας είναι υπεύθυνος!», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.