Πρωτοσέλιδος ο Σεμέδο

2021/12/27 at 11:35 ΠΜ 27/12/2021 newsroomΣτο σημερινό της πρωτοσέλιδο η πορτογαλική εφημερίδα «O Jogo», με αφορμή συνέντευξη που έδωσε σε αυτήν ο έτερος άσος του Ολυμπιακού, Τικίνιο Σοάρες που έπλεξε το εγκώμιο του Πορτογάλου στόπερ.

Ο Τικίνιο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα της Πορτογαλίας O’ Jogo, μιλώντας-και- για τον συμπαίκτη του στον πρωταθλητή Ελλάδας, Ρούμπεν Σεμέδο, που δημοσιεύματα συνδέουν με μεταγραφή στην Πόρτο τόνισε:

«Ο Ρούμπεν ταιριάζει σε οποιαδήποτε ομάδα. Είναι ολοκληρωμένος παίκτης, πολύ καλός τεχνικά, έχει καλή πάσα και είναι πολύ δυνατός στον αέρα. Ταιριάζει με την Πόρτο γιατί είναι αγωνιστής και έχει ψυχή. Μπορώ μόνο να πω ότι είναι σπουδαίος παίκτης και εξαιρετικός άνθρωπος».

Από εκεί και πέρα ο Τικίνιο αναφέρθηκε κυρίως στη θητεία του στην Πόρτο (2017-2020) δηλώνοντας: «Φυσικά, θα είναι πάντα το σπίτι μου η Πόρτο. Ανεξάρτητα από το αν είμαι μακριά ή αν σε κάποιον αρέσει ή όχι. Συνεχίζω να παρακολουθώ τα παιχνίδια. Έζησα πολλά καλά πράγματα στην Πόρτο και δεν μπορώ χωρίς να δω έναν αγώνα. Είναι μια ομάδα για την οποία πάντα μιλάμε και θυμόμαστε τις καλύτερες στιγμές. Είναι από εκείνες τις σχέσεις ζωής» και προσέθεσε:

«Η Πόρτο είναι μεγάλη ομάδα. Ειλικρινά, απολαμβάνω να παρακολουθώ τους αγώνες, με την Πόρτο να βρίσκεται στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος. Δυστυχώς έφυγε από το Champions League, δεν της άξιζε να μην προκριθεί. Ωστόσο, ήταν μια καλή σεζόν και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Από τους παίκτες που ξεχωρίζω είναι ο Λουίζ Ντίαζ, κάνει μια υπέροχη σεζόν, αλλά έχει ήδη τις δυνατότητες. Δεν λέω ότι είναι έκπληξη, γιατί έπαιξα μαζί του για μια σεζόν και είναι πραγματικά αστέρι. Ο Οτάβιο κάνει επίσης καλή σεζόν, αλλά είμαι με τον Βιτίνια. Είναι η πρώτη του πλήρης σεζόν στην ομάδα και, με αυτό το σερί αγώνων, ξεχωρίζει».