Περιοδείες της ΝΔ από τις 4 έως τις 8 Ιουλίου

2022/07/05 at 8:08 ΠΜ 04/07/2022 newsroom

Στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί η Νέα Δημοκρατία σε Δήμους της Αττικής και νομούς όλης της χώρας, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Παύλος Μαρινάκης και ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στον Δήμο Αγίων Αναργύρων- Καματερού την Τρίτη 5 Ιουλίου.
Παράλληλα, την Τρίτη 5 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στον νομό Αιτωλοακαρνανίας στην οποία θα συμμετάσχουν ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Κώτσηρας, ο Γενικός Γραμματέας Ψηφιακής Διακυβέρνησης Λεωνίδας Χριστόπουλος και οι Βουλευτές Γεώργιος Αμανατίδης, Γιάννης Ανδριανός και Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου.
Την ίδια ημέρα (5/7), ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Γενικός Γραμματέας Δικαιοσύνης Πάνος Αλεξανδρής, ο Γενικός Γραμματέας Νησιωτικής Πολιτικής και Αιγαίου Εμμανουήλ Κουτουλάκης και οι Βουλευτές Χρήστος Δερμεντζόπουλος, Γιάννης Κεφαλογιάννης και Θέμης Χειμάρας θα επισκεφτούν την Νάξο.
Την Τετάρτη 6 Ιουλίου, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιώργος Καραγιάννης, ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης & Επικοινωνίας Δημήτρης Γαλαμάτης και οι Βουλευτές Παρασκευή Βρυζίδου, Στέφανος Γκίκας και Αθανάσιος Καββαδάς θα επισκεφτούν τον Νομό Φλώρινας.
Την ίδια ημέρα (6/7), τον Νομό Πιερίας θα επισκεφτούν ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Θόδωρος Σκυλακάκης, ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος και οι Βουλευτές Στάθης Κωνσταντινίδης, Στράτος Σιμόπουλος και Βασίλης Σπανάκης.
Επιπλέον, στις 6 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στον Νομό Ροδόπης στην οποία θα συμμετάσχουν ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υφυπουργός Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης, ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους και οι Βουλευτές Φωτεινή Αραμπατζή, Κωνσταντίνος Βλάσης και Σπύρος Τσιλιγγίρης.
Την Παρασκευή 8 Ιουλίου ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Γεωργαντάς, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστος Δήμας, ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού της Κυβέρνησης: Θανάσης Κοντογεώργης και οι Βουλευτές Σάββας Αναστασιάδης, Κωνσταντίνος Κόλλιας και Αθανάσιος Λιούπης θα επισκεφτούν τον Νομό Καρδίτσας.