Ερυθρόλευκος περίπατος στον Βόλο

2023/03/19 at 7:43 ΜΜ 19/03/2023 newsroomΟ Ολυμπιακός πέρασε εύκολα με το διπλό από το Πανθεσσαλικό, επικρατώντας με 3-0 του Βόλου στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League 1 και πλησίασε ακόμη περισσότερο στην κορυφή της βαθμολογίας.

Με δύο γκολ από Κασάμι και Μπακαμπού στο πρώτο ημίχρονο και μία γκολάρα από τον Φορτούνη στο δεύτερο, ο Ολυμπιακός έκανε… περίπατο στο Βόλο και πανηγύρισε τη νίκη μπροστά στους πάνω από 10.000 οπαδούς του, που “παραληρούσαν” στην εξέδρα. Μείωσε έτσι τη διαφορά από την πρώτη θέση και περιμένει το αποτέλεσμα του ΑΕΚ – Παναθηναϊκός για τη “μάχη” του τίτλου.

Το παιχνίδι
Ο Ολυμπιακός πήρε από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα και δημιούργησε την πρώτη καλή φάση για γκολ μόλις στο 4ο λεπτό, με τον Ροντινέι να σουτάρει ανενόχλητος από το ύψος της περιοχής μετά από “κομπίνα” στο κόρνερ, αλλά έστειλε την μπάλα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Κλέιμαν.

Οι Πειραιώτες κατάφεραν στη συνέχεια να ανοίξουν το σκορ, όταν από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη, η μπάλα έμεινε στη μικρή περιοχή και ο Κασάμι σούταρε από κοντά για το 1-0 της ομάδας του στο ματς.

Το γκολ δεν άλλαξε την εικόνα του αγώνα, αφού ο Βόλος προσπάθησε να πάρει μέτρα στο γήπεδο, αλλά δεν κατάφερε να “απειλήσει” ουσιαστικά τον Πασχαλάκη. Ο Ολυμπιακός ήταν έτσι αυτός που βρήκε και δεύτερο γκολ, ξανά από στημένη μπάλα.

Ο Φορτούνης εκτέλεσε εξαιρετικά ένα ακόμη φάουλ, ο Χάμες πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Μπακαμπού τη δεύτερη εξ επαφής, για το 2-0 της ομάδας του Μίτσελ στο 35′, που έβαλε πρόωρο τέλος στο ματς.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός έριξε το ρυθμό και ελέγχοντας τον αγώνα, έδωσε τη δυνατότητα στον Μίτσελ να ξεκουράσει τους παίκτες του ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Κάποια σκληρά φάουλ και από τις δύο ομάδες ήταν τα μόνα που άναψαν τα… αίματα στο Πανθεσσαλικό, με αποτέλεσμα και την αποβολή του προπονητή του Βόλου, Κώστα Μπράτσου, τουλάχιστον μέχρι το 80′. Κι αυτό γιατί τότε “χτύπησε” ο Κώστας Φορτούνης με μία φοβερή εκτέλεση φάουλ, για το 3-0 του Ολυμπιακού στο ματς.

Οι Πειραιώτες σκόραραν στη συνέχεια και με τον Ελ Αραμπί, αλλά το γκολ του με κεφαλιά δεν μέτρησε, καθώς η μπάλα είχε βγει στη σέντρα του Ροντινέι από δεξιά. Το σκορ δεν άλλαξε έτσι μέχρι το τέλος του αγώνα, με τον Ολυμπιακό να ξεκινάει με μία εύκολη νίκη τα πλέι οφ της Super League 1.