Ο Τσούκαλης στα Μέγαρα για τη βία

2023/03/24 at 2:27 ΜΜ 24/03/2023 newsroomΕντυπωσίασαν ο Γιώργος Τσούκαλης και η Ελενη Μυλωνοπουλου σε ομιλία τους στα Μέγαρα
Ο σύλλογος επιστημόνων Μεγάρων διοργάνωσε μια λαμπρή εκδήλωση στο δημαρχιακό μέγαρο με θέμα «ναρκισσισμός και βία» Ομιλητές ήταν ο Γιώργος Τσούκαλης και η ψυχολόγος Ελένη Μυλωνοπούλου. Παρευρέθηκαν ο υφυπουργός δικαιοσύνης Γιώργος Κωτσηρας και ο δήμαρχος Μεγάρων Γρηγορης Σταμουλης .Παρουσία πλήθους κόσμου ο Γιώργος Τσούκαλης ανέλυσε με εντυπωσιακό αλλά και απλό τρόπο όλες εκείνες τις παραμέτρους που συνδέουν το ναρκισσισμό με τη βία ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε συγκεκριμένα παραδείγματα που άπτονται της νεοελληνικής πραγματικότητας. Εκπληκτική ήταν και η επιστημονική ανάλυση του θέματος από την Ελένη Μυλωνοπούλου. Αξίζει να τονιστεί ότι έγιναν πολλές και στοχευμένες ερωτήσεις προς τους δύο ομιλητές οι οποίες βοήθησαν πολύ στην διερεύνηση και στην κατανόηση του θέματος ενώ στο τέλος της εκδήλωσης υπήρξε και εποικοδομητικός διάλογος του Γιώργου Τσούκαλη με το πολυπληθές ακροατήριο.
Τέλος αξίζει ιδιαίτερης μνείας η άποψη οργάνωση της εκδήλωσης από το Δ.Σ του συλλόγου μ’ επι καραφλής την προεδρο κα Κατερινα Πιπιλή.